C
chika_doktor
Gost
ja ove godine necu na more...idem u usa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Doco, pa odlazis mi?chika_doktor:ja ove godine necu na more...idem u usa![]()
Sama si se žalila da ti smeta kavački posao!_AnjA_:Cenish da mi je potrebno poliranje?

u petak...valjda tje me prime ovakvu nikakvu_AnjA_:kad ces ti na to more?
To bi ipak trebalo sa juvelirom da se dogovorism....ne valja to, tako..na svoju ruku, nego ..konsultacija sa struchnjakomslavishans:Sama si se žalila da ti smeta kavački posao!![]()
A šta drugo može juvelir da ti radi nego da te polira ili brusi!![]()
Treba ti bRušenje? :shock:![]()

:-?ja skontah.. po ovome moj nije bio..ali sada jeste.. ..nepopravljiva:moj nije bio...ali sada jeste...sledetji put shirom ochi otvaraj...ne usta
chitam, chitam...nepopravljiva:kad sam to rekla...nisam...to pametna glava skontala...chitash vidim izmedju redova..tztzttztztz..posle nek neko pljuje po ovim forumashitzama...pa to sve pametno...zgodno..lepo...
Joa, ja kad sam se regovala, ma..samo sto poternicu nisam izdala..krije ko zmija noge..nepopravljiva:da li neko ima kojim sluchajem Slavishinu sliku...otjem vidim to cheljade bekovsko
nisam razumela onu pp.."put u hell"????dragancemb:iskreno sada mislim na jedan hladan koh. mmm njam njam
To je jp. (javna p). Pa dobro, ali je bila potpuno bezazlena..samo malo nerazumljiva..ok, kaze nesto nije dobro prochitaoDana2503:Anja, to sad vise nije pp.To je jp. (javna p).
![]()