nepopravljiva
Aktivan član
- Poruka
- 1.477
to sam i ja proshla onomad pu, pu...nije bash bilo toliko ali...sledetji put ljubim samo mladozenju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sram je bilo,sad svi znaju šta je radila!_AnjA_:i drzi chvrsto skupljene noge..(mlada je u poodmakloj trudnoci)

Preseo mi taj put!!!tara623:Na Danu...sada je na putu za NS...

Kojote, srtze..pa zamisli..zapalim cigaretu i kleknem..a pushim 100s`????kojote:... to, koliko li je pušenje štetno za kolena, a? Plavoguza...![]()
Nikako,..dragocenosti treba chuvati,..valjda znash Znam, zlato moje plavoguzo, ja sam KOVAČ, a ti si moja sreća!_AnjA_:Kojote, srtze..pa zamisli..zapalim cigaretu i kleknem..a pushim 100s`????Nikako,..dragocenosti treba chuvati,..valjda znash
![]()
![]()
Hm, čekaj da razmislim._AnjA_:Hm..a jel bi mogao da se doshkolujesh..pa da budesh juvelir?![]()
![]()
Mmislim, jeste da ne volim te visoke škole, ali ako zbog tebe treba da postanem gosn Juvelir, onda va... Jedino ne razumem zašto od mene hoćeš da praviš juvelira, zar ti se ne sviđa da budem samo Tvoj kovač? :-|
_AnjA_:Cenish da mi je potrebno poliranje?
_AnjA_:Ma ne znam..ti kovachi..prave veliku buku..a i ne rade sa plemenitim metalima
![]()
![]()
Ipak budi juvelir![]()