Jandrla
Poznat
- Poruka
- 7.213
_AnjA_:Mitzi...pusti te zakone..znash da ne volEm, bre..shurujemo mi odavno..sve u 16..al je bilo tajno![]()
Masonska loza "Nepopravljiva Dananjanjanjanja"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_AnjA_:Mitzi...pusti te zakone..znash da ne volEm, bre..shurujemo mi odavno..sve u 16..al je bilo tajno![]()
...nemoj ni da mislis...samo se seljanke sisaju na paz...trachara:trenutno mislim ....kako bi bilo da se osisam na paz...:rolleyes:

_AnjA_:Kazem..ovi sto dobro chuju imace pravo glasaaaaaaa..jel sad bolje, il cemo na ispiranje??![]()
_AnjA_:jao..shto si nemashtovit..to je , bre D&A&N-tim..u borbi protiv Sal`-a..onog znash..homo, a ima ceo tim za sobom
![]()
MMmmmm..malko je neprijatno, znam, al nemoj da stenjesh odmah...ipak je pravo glasa u pitanjuJandrla:MMmmmmmmmm....ispiranje....MMmmMMMmm.....![]()
_AnjA_:MMmmmm..malko je neprijatno, znam, al nemoj da stenjesh odmah...ipak je pravo glasa u pitanjuA mozda ti volis ispiranje, pa zato stenjesh?!?
![]()
![]()
![]()
Čili:...nemoj ni da mislis...samo se seljanke sisaju na paz...![]()
)_AnjA_:jel mozes ti nesto da ne pokvarish??
za mene je ruza, i ima da je uzmem.![]()
Aha..tako si me onomad uchio comp da popravljam.kaze..prvo moras da skinesh slusalice..zamalo da nasednemJandrla:Skinutjesh slushalice? Za mene?
Taj rad!![]()
a nije za mene.kojote:Ss... Ss... Šećeri :-)
Pre nego što počnem da opisujem skorašnje i vrlo neobične događajeStruja:uopste me ne zanima
za koga je ruza
prva sam se setila
![]()

kvari. sad ne hajem uopshte.e, osh da kvarimo zajedno? ja super kvarim, majke mi!!!Struja:jel sam ja to dobro procitala?
ja moram sve da pokvarim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stvarno nema smisla.
tctctctct
e tek sada cu da vam kvarim
dakle,samo me gledajte
Ne ljuti se, dušo, vidiš valjda kako je slatka ova Strujka!_AnjA_:a nije za mene.
nista vracam je.