Треба ми искреност на овој теми...

a010.gif

Ne znam da li sam ja neki izrod, ali stvarno nema sanse da me muskarac privuce samo na osnovu izgleda, a pogotovo ovako na slici kad nit ga mogu cuti, nit vidim kako se kreće nit mu osjetim miris.

ma narafski :)))....ali hocu da pokazem da je nekad i stav i pogled dovoljan da se kaze da je neko privlacan....ne moras da mu brojis misice.....

Pa ,hajde da i ja kazem nesto na ovu temu .Bivsi sam gimnasticar i dizac tegova ,a iza sebe imam dvadesetak godina treninga . I sada treniram posto imam teretanu
kod kuce.Ovo sto radi momak je prosto nevjerovatno .Prvak svijeta u gimnastici mozda moze da izvede 30% od ovoga .Obicni smrtnici nemaju pojma kolika snaga je
potrebna da bi se ovo izvodilo .Ovo se treningom ne moze nauciti bez posebnih genetskih predispozicija .Momak je prosto fenomen .
Ne cudim se odgovorima zena i mislim da je vecina bila iskrena .U mladosti sam bio otprilike gradjen kao ovaj momak i vidio sam da od ovakve gradje djevojke uglavnom
zaziru .Veci je problem bilo ostvariti kontakt na plazi nego u disko klubu .Djevojke misle da vidis svaku nesavrsenost kod njihovog tijela i postaju nesigurne u sebe .
Djevojke ce lakse prihvatiti impotentnog profesora ili biznismena sumnjivog morala nego ovoga .Cak i neki mlitavac sa Dedinje ce biti pozeljniji .Kod ovog momka se
ne vidi njegov drustveni status i zato je lose prosao u anketi .Da je fotografisan u odijelu kraj Bentlija , reakcije bi bile suprotne .

ala si ovo upakovao :))))....i u totalno pogresnom pravcu si otisao, sto se mene tice.....kao ovo je super ali su zene nesigurne pa proglase da je lose....ma daj.....da, decko se trudi, izgradio je telo znojem i zalaganjem i svaka mu cast....ali, to nema veze sa tim da li ce zena sexualnod a zabalavi za njim i da li ce joj se svideti kao muskarac....opet kazem, nije dosta nabaciti misice da bi se reklo da si zgodan.....za mene ovo je dobro nabildovan muskarac na prirodno zgodnom telu.....the end....

a pazi, zena mu je prosek i ne smeta joj sto je on tako zgodan....

hugh-jackman-six-pack-stomach-02.jpg

Ne znam zasto bi zenama izgled ovog tipa bio garant da mu nije mali tuki, da ne pati od preuranjene ejakulacije, da nije los u krevetu uopste. Iz iskustva tj. prica zena znam da one na prvu idu u krevet sa tipom samo ako
je pun kesa, poznat ili po preporuci drugarice koja ga je vec probala.

Onda ja nisam zena..........

Back