0077
Elita
- Poruka
- 24.748
sada i odmah i..tu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Boze me sacuvaj..ne daj boze....![]()
![]()

Па није караконџула ј б т...

ne znam sta je ali je blagi uzas......ne bi takvog ni stapom dirala....![]()
Odbila bih ga bez razmisljanja apsolutno nije moj tip muskarca!

.. Obuci ti liku majicu i nalepi mu pet dana staru bradu pa da vidiš razliku, ovako se kod svakoga u startu javi otpor

Ne znam da li sam ja neki izrod, ali stvarno nema sanse da me muskarac privuce samo na osnovu izgleda, a pogotovo ovako na slici kad nit ga mogu cuti, nit vidim kako se kreće nit mu osjetim miris.
))....ali hocu da pokazem da je nekad i stav i pogled dovoljan da se kaze da je neko privlacan....ne moras da mu brojis misice.....Pa ,hajde da i ja kazem nesto na ovu temu .Bivsi sam gimnasticar i dizac tegova ,a iza sebe imam dvadesetak godina treninga . I sada treniram posto imam teretanu
kod kuce.Ovo sto radi momak je prosto nevjerovatno .Prvak svijeta u gimnastici mozda moze da izvede 30% od ovoga .Obicni smrtnici nemaju pojma kolika snaga je
potrebna da bi se ovo izvodilo .Ovo se treningom ne moze nauciti bez posebnih genetskih predispozicija .Momak je prosto fenomen .
Ne cudim se odgovorima zena i mislim da je vecina bila iskrena .U mladosti sam bio otprilike gradjen kao ovaj momak i vidio sam da od ovakve gradje djevojke uglavnom
zaziru .Veci je problem bilo ostvariti kontakt na plazi nego u disko klubu .Djevojke misle da vidis svaku nesavrsenost kod njihovog tijela i postaju nesigurne u sebe .
Djevojke ce lakse prihvatiti impotentnog profesora ili biznismena sumnjivog morala nego ovoga .Cak i neki mlitavac sa Dedinje ce biti pozeljniji .Kod ovog momka se
ne vidi njegov drustveni status i zato je lose prosao u anketi .Da je fotografisan u odijelu kraj Bentlija , reakcije bi bile suprotne .
)))....i u totalno pogresnom pravcu si otisao, sto se mene tice.....kao ovo je super ali su zene nesigurne pa proglase da je lose....ma daj.....da, decko se trudi, izgradio je telo znojem i zalaganjem i svaka mu cast....ali, to nema veze sa tim da li ce zena sexualnod a zabalavi za njim i da li ce joj se svideti kao muskarac....opet kazem, nije dosta nabaciti misice da bi se reklo da si zgodan.....za mene ovo je dobro nabildovan muskarac na prirodno zgodnom telu.....the end....
Ne znam zasto bi zenama izgled ovog tipa bio garant da mu nije mali tuki, da ne pati od preuranjene ejakulacije, da nije los u krevetu uopste. Iz iskustva tj. prica zena znam da one na prvu idu u krevet sa tipom samo ako
je pun kesa, poznat ili po preporuci drugarice koja ga je vec probala.