Treba li se Dodik kandidovat na izborima u Srbiji?

Autorska

Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH. :mrgreen:

Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?
Obavezno, veceg murte ne bismo nasli!

1754288259180.png

Autorska

Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH. :mrgreen:

Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?
Ne treba, on je potreban R. Srpskoj pa makar i kao dobra opozicija.

Ponižavanje Srba iz Srbije, nova epizoda

Šiptarčina koja je Srbima rekla da treba da se odsele ako im se ne sviđa da žive sa ovakvom državom nema nameru da ustaje pri intoniranju državne himne. Ovi oko njega stoje, nikome ne pada na pamet da ga uhvati za uši i podigne.

Niko toliko nije ponižavao i zapišavao građane Srbije u čitavoj njenoj istoriji kao što to čini Aleksandar Vučić.

naprasni patriota od ortodosknog komuniste i dezertera, americki podguzna muva koji se nafukljao para za 5 zivota iz budzeta spske, za neki dan niko i nista i robijas u egzilu, drzi slovo nekome u drugoj drzavi da se nosi u 3pm sa vladavinom prava pa neka je i akademski gradjanin sto on nikada nije ni bio.

to moze da podrzava samo kompletan debil jos veci nego on,

Ponižavanje Srba iz Srbije, nova epizoda

Šiptarčina koja je Srbima rekla da treba da se odsele ako im se ne sviđa da žive sa ovakvom državom nema nameru da ustaje pri intoniranju državne himne. Ovi oko njega stoje, nikome ne pada na pamet da ga uhvati za uši i podigne.

Niko toliko nije ponižavao i zapišavao građane Srbije u čitavoj njenoj istoriji kao što to čini Aleksandar Vučić.
Krivi ste vi što ste ga zvali. Znali su u Vladi Srbiji kakav je i oni ga zovu.

Tacno je da Dodik nije toliko zao i pokvaren kao Vucic, to je tacno , ali zasto moramo da imamo uvek manje od dva zla..
Zar u tolikoj bosni vi bosanci ne mozete da nadjete nijednog postenijeg i pametnijeg coveka ili zenu..

U to ne racunam ebivetre i dupeuvlakace po opstinama kao Nevesinje Trebinje, njih znam licno , odlicni su za bosance i hercegovce, ali to nisu bas ljudi za primer, ali su pravi izbor za tamo onaj narod...A sto ne mogu da izaberu bolje, pa ne mogu ni Srbi u Srbiji da izaberu bolje jer ne mogu da prepoznaju bolje..

Da sad dodje Hrist, i Srbi van Srbije i Srbi u Srbiji bi ga natakli na kolac ili poslali u ludnicu ....pre bi ovo prvo jer ako bi pokazao da moze da pretvara ista u hleb, ebali bi mu kevu samo da mu uniste taj neprosecan uticaj i moc koju ima..
A ovo ako bi od vode pravio vino, ako je neko dobro , to bi ga podiglo u ocima naroda uvek zeljnog da ima sta da pije i neka droca mlada da mu peva na uvce...
Tako da Isus moze, ali samo pod satorom..
Tu mu je mesto u paviljonu Srbija u Svetu..
Koga ?? Je li ti znaš koliko smo mi obrazovanih,vrijednih i sposobnih ljudi ispratili od 1996 do danas ? Prvo rat nas raselio. Drugo poslije rata od 1996 - 2006 SDS nas pljačkao prodavao i potpisivao sve što su stranci i Muslimani zahtjevali. I na kraju dođe SNSD sa Dodikom tu je kraj unijaćenja i oduzimanja nadležnosti Republike Srpske. Što se tiče ekonomskih reformi i investicija ekipa iz SNSD-a je isto nesposobna i neaktivna po pitanju novih radnih mjesta kao is SDS-a.
Iseljevanje od 1992 - 1996,zatim 1996 - 2025.
Mi bi rado mijenjali Dodika za Vučića ali to teško da bi bilo izvodljivo.😃

Koga ?? Je li ti znaš koliko smo mi obrazovanih,vrijednih i sposobnih ljudi ispratili od 1996 do danas ? Prvo rat nas raselio. Drugo poslije rata od 1996 - 2006 SDS nas pljačkao prodavao i potpisivao sve što su stranci i Muslimani zahtjevali. I na kraju dođe SNSD sa Dodikom tu je kraj unijaćenja i oduzimanja nadležnosti Republike Srpske. Što se tiče ekonomskih reformi i investicija ekipa iz SNSD-a je isto nesposobna i neaktivna po pitanju novih radnih mjesta kao is SDS-a.
Iseljevanje od 1992 - 1996,zatim 1996 - 2025.
Mi bi rado mijenjali Dodika za Vučića ali to teško da bi bilo izvodljivo.😃
Ebiga ja kad pomenem da Dodik radi samo za svoje dupe a ne za Srbe iz Banjaluke, za ove iz Nevesinja sigurno ne radi , , ovde krene lomaca da se pali , i onda eto utiska da su svi iz RS za Dodika...a ja u praksi kad dodjem, znaci u RS , cim vide da posteno radim, ni po babu ni po stricevima i da imam pametna resenja za mnoge stvari , osim opstinskih i novinarskih jajara, oni uvek na 3 stolice sede, svi ostali pocnu da mi drze stranu i bar me ne ometaju , ne mora da pomazu , samo da ne trce da gledaju da blokiraju , a rade i to..

Kad sam ukidao obavezni mito sestrama u domovima zdravlja od 10 km , ko je krenuo masovno okupljanje, pa sestre...ukidam im pare nemaju decu ishranit...ishranit..
Naravno doktori podrze sestre i svede se sve na svi protiv mene i pacijenata....i ko je tu narod...ja iz Srbije i bakice dekice, invalidi rata, omladina, koja je mahom uz mene ili doktori i sestre koji bunare za tih 10km po svakom pacijentu...a da ne pricam o mediker muljazama...gde se isti ljudi vode iako uplate mediker iz svog dzepa kao trosak ministarstva zdravlja...

To ti je godisnje sigurno 2 mil evra pokradeno...pa mnozi sa brojem godina postojanja RS..

Ebiga ja kad pomenem da Dodik radi samo za svoje dupe a ne za Srbe iz Banjaluke, za ove iz Nevesinja sigurno ne radi , , ovde krene lomaca da se pali , i onda eto utiska da su svi iz RS za Dodika...a ja u praksi kad dodjem, znaci u RS , cim vide da posteno radim, ni po babu ni po stricevima i da imam pametna resenja za mnoge stvari , osim opstinskih i novinarskih jajara, oni uvek na 3 stolice sede, svi ostali pocnu da mi drze stranu i bar me ne ometaju , ne mora da pomazu , samo da ne trce da gledaju da blokiraju , a rade i to..

Kad sam ukidao obavezni mito sestrama u domovima zdravlja od 10 km , ko je krenuo masovno okupljanje, pa sestre...ukidam im pare nemaju decu ishranit...ishranit..
Naravno doktori podrze sestre i svede se sve na svi protiv mene i pacijenata....i ko je tu narod...ja iz Srbije i bakice dekice, invalidi rata, omladina, koja je mahom uz mene ili doktori i sestre koji bunare za tih 10km po svakom pacijentu...a da ne pricam o mediker muljazama...gde se isti ljudi vode iako uplate mediker iz svog dzepa kao trosak ministarstva zdravlja...

To ti je godisnje sigurno 2 mil evra pokradeno...pa mnozi sa brojem godina postojanja RS..
To je zato što je naopaki sistem izrodio takve ljude. Evo ja živim na području Ist. Sarajeva i ovdje su dvije opštine jednu kontroliše snsd a drugu sds. Ekipa menadžera iz Lidla dolazila je ovdje gledajući potencijalnu lokaciju za svoj distrubutivni centar. Dobili su ponudu od lokalnih srpskih vlasti ; a gdje sam ja tu,koliki će biti moj dio? Ljudi se spakovali otišli kod Hrvata u Kiseljak i krenuli u izgradnju pogona. Hrvati im dali neke povlastice oslobodili poreza itd i tamo će zaposliti dodatnu radnu snagu. Lidl kakav god da je i njihov kvalitet proizvoda ne ulazim,ljudi koji budu tu zaposleni imaće minimalne plate od 2000KM ili ti 1000€ pa na dalje. Srbi nisu to znali iskoristiti ima ko zna.
Kako radimo tako i zaslužujemo za bolje i nismo.

U vezi te price , dodjem ja da otvorim neku prostu biznis radnju , u Srpsku opstinu , poslasticarnica , cvecara, trebalo je neke zene pozaposljavati , ali da zarade svoj dinar normalno , nista kapitalizam, nego kaze se neprofitna organizacija...sve profite delis...

I sad postoji poseban zakon o neprofitnim organizacijama ali on je nebitan, niti sam ja hteo da koristim to a nisam bio ni pozvan od strane tih zena da bas pravimo novu Kladusu nego da se zaposle zene kojih je bilo podosta i da bolje zive..a ima prostora..biznis prostora

I odem u srpsku opstinu i prvo me doceka to sto je izasao zakon pre 6 meseci u sluzbenom glasniku a predsednik opstine i svi u opstini mi kazu nema od toga nista, nismo jos procitali sluzbeni glasnik...ja gledam jos se zaebavaju na tu temu , nisu procitali ...

Pitam ja normalno kako znam da treba sa Srbima, koliko ce to mene doci da procitate...kazu toliko , pozamasna svota..bas pozamasna..
A bilo pred izbore, za mozda 8 meseci i pitam ja, a sta sad kad budu izbori , a meni ti ti Srbi iz opstine pa ponovo procitamo taj sluzbeni glasnik...
Jel za iste pare ili mnogo manje....Za iste pare...i smeskaju se..

Ja ne budi lenj pa 50km dalje muslimanska opstina..
Prime me odmah , znas mi ne poslujemo sa Srbima ali ti nisi odavde, pa mozemo jer nisi okrvavljen u tom smislu je rekao neku rec...
I on prvi kazu , ali moras da das za nasu stvar...
Dobro za vasu stvar koliko to dodje za ovaj biznis, cvecare, kaze musliman mozda je i versko lice, ne znam, kaze cifru , ona je 20x manja od Srpske cene..
Ali pitam ja ponovo , a sta kad budu izbori , a meni ti taj predsednik opstine kaze, pa ti nisi dao meni sto sam sad izabran, nego si dao za nasu stvar, to je to sto si dao dao si...

Eto kako se mnogo vise isplatilo poslovati na Muslimanskoj opstini nego na Srpskoj...a duplo vise ljudi ima u Srpskoj opstini nego u muslimanskoj , a tu je bila i hrvatska opstina, ali oni ne mogu da podnesu Srbe nikako , tako da tu nije moglo biti razgovora o poslu..

eto ti fora i fazona oko cenovnika korupcije i ne interesuje ih sta ces ti da proizvodis i koliko ljudi resavas...ma nista ih ne interesuje..

Back