Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 4.253
КриминалцеTi bi sve dobre ljude u zatvor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
КриминалцеTi bi sve dobre ljude u zatvor.
Što se tiče tzv “Kosova” tu već nema brige:Politicki spektar u Srbiji je dosta dobro popunjen kadrovima iz Bosne i Hercegovine.
Tako da jedan Dodik samo bi doneo osvezenje.
Obavezno, veceg murte ne bismo nasli!Autorska
Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH.
Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?
mi kazemo da ce da robija zajedno za aljekom siftarom jer nas vredja srbe iz srbijeŠta vi kažete?
Stoka.
Videćemo šta će da priča na dan oslobođenja. Samo polako.
Videćemo, samo polako. Pevaće se druga pesma uskoro.
voli covek srbiju, vise od nas, vise je ulozio - morace da dokaze poreklo imovine, mile ronhilПогледај овај поганлук.
Добро речено. Воли Србију као своје улагање.voli covek srbiju, vise od nas, vise je ulozio
moze on da se bori koliko hoce, ali zna se sta je dokaz o poreklu imovineДобро речено. Воли Србију као своје улагање.
I šta ti ima uvredljivo? Pito čovjek gdje je druga Srbija na obilježavanju oluje?mi kazemo da ce da robija zajedno za aljekom siftarom jer nas vredja srbe iz srbije
nosice se dodo u corku
Додик напао студенте и народ у Србији: Носите се ви и ваша владавина права
Ne treba, on je potreban R. Srpskoj pa makar i kao dobra opozicija.Autorska
Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH.
Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?
kakve veze ima srbija sa tvojom kukavickom bezanijom?I šta ti ima uvredljivo? Pito čovjek gdje je druga Srbija na obilježavanju oluje?
Zan Pjer jes si se to opet kloniro?kakve veze ima srbija sa tvojom kukavickom bezanijom?
gdes ti bio kad su ubili stambolica ko psa, kad su ubili curuviju s ledja, kad je bio trodnevni mimohod pored odra patriarha pavla blagopocivseg?
znaci nisi ni suzu pustio.Zan Pjer jes si se to opet kloniro?
Krivi ste vi što ste ga zvali. Znali su u Vladi Srbiji kakav je i oni ga zovu.Ponižavanje Srba iz Srbije, nova epizoda
Šiptarčina koja je Srbima rekla da treba da se odsele ako im se ne sviđa da žive sa ovakvom državom nema nameru da ustaje pri intoniranju državne himne. Ovi oko njega stoje, nikome ne pada na pamet da ga uhvati za uši i podigne.
Niko toliko nije ponižavao i zapišavao građane Srbije u čitavoj njenoj istoriji kao što to čini Aleksandar Vučić.
Koga ?? Je li ti znaš koliko smo mi obrazovanih,vrijednih i sposobnih ljudi ispratili od 1996 do danas ? Prvo rat nas raselio. Drugo poslije rata od 1996 - 2006 SDS nas pljačkao prodavao i potpisivao sve što su stranci i Muslimani zahtjevali. I na kraju dođe SNSD sa Dodikom tu je kraj unijaćenja i oduzimanja nadležnosti Republike Srpske. Što se tiče ekonomskih reformi i investicija ekipa iz SNSD-a je isto nesposobna i neaktivna po pitanju novih radnih mjesta kao is SDS-a.Tacno je da Dodik nije toliko zao i pokvaren kao Vucic, to je tacno , ali zasto moramo da imamo uvek manje od dva zla..
Zar u tolikoj bosni vi bosanci ne mozete da nadjete nijednog postenijeg i pametnijeg coveka ili zenu..
U to ne racunam ebivetre i dupeuvlakace po opstinama kao Nevesinje Trebinje, njih znam licno , odlicni su za bosance i hercegovce, ali to nisu bas ljudi za primer, ali su pravi izbor za tamo onaj narod...A sto ne mogu da izaberu bolje, pa ne mogu ni Srbi u Srbiji da izaberu bolje jer ne mogu da prepoznaju bolje..
Da sad dodje Hrist, i Srbi van Srbije i Srbi u Srbiji bi ga natakli na kolac ili poslali u ludnicu ....pre bi ovo prvo jer ako bi pokazao da moze da pretvara ista u hleb, ebali bi mu kevu samo da mu uniste taj neprosecan uticaj i moc koju ima..
A ovo ako bi od vode pravio vino, ako je neko dobro , to bi ga podiglo u ocima naroda uvek zeljnog da ima sta da pije i neka droca mlada da mu peva na uvce...
Tako da Isus moze, ali samo pod satorom..
Tu mu je mesto u paviljonu Srbija u Svetu..
Ebiga ja kad pomenem da Dodik radi samo za svoje dupe a ne za Srbe iz Banjaluke, za ove iz Nevesinja sigurno ne radi , , ovde krene lomaca da se pali , i onda eto utiska da su svi iz RS za Dodika...a ja u praksi kad dodjem, znaci u RS , cim vide da posteno radim, ni po babu ni po stricevima i da imam pametna resenja za mnoge stvari , osim opstinskih i novinarskih jajara, oni uvek na 3 stolice sede, svi ostali pocnu da mi drze stranu i bar me ne ometaju , ne mora da pomazu , samo da ne trce da gledaju da blokiraju , a rade i to..Koga ?? Je li ti znaš koliko smo mi obrazovanih,vrijednih i sposobnih ljudi ispratili od 1996 do danas ? Prvo rat nas raselio. Drugo poslije rata od 1996 - 2006 SDS nas pljačkao prodavao i potpisivao sve što su stranci i Muslimani zahtjevali. I na kraju dođe SNSD sa Dodikom tu je kraj unijaćenja i oduzimanja nadležnosti Republike Srpske. Što se tiče ekonomskih reformi i investicija ekipa iz SNSD-a je isto nesposobna i neaktivna po pitanju novih radnih mjesta kao is SDS-a.
Iseljevanje od 1992 - 1996,zatim 1996 - 2025.
Mi bi rado mijenjali Dodika za Vučića ali to teško da bi bilo izvodljivo.![]()
To je zato što je naopaki sistem izrodio takve ljude. Evo ja živim na području Ist. Sarajeva i ovdje su dvije opštine jednu kontroliše snsd a drugu sds. Ekipa menadžera iz Lidla dolazila je ovdje gledajući potencijalnu lokaciju za svoj distrubutivni centar. Dobili su ponudu od lokalnih srpskih vlasti ; a gdje sam ja tu,koliki će biti moj dio? Ljudi se spakovali otišli kod Hrvata u Kiseljak i krenuli u izgradnju pogona. Hrvati im dali neke povlastice oslobodili poreza itd i tamo će zaposliti dodatnu radnu snagu. Lidl kakav god da je i njihov kvalitet proizvoda ne ulazim,ljudi koji budu tu zaposleni imaće minimalne plate od 2000KM ili ti 1000€ pa na dalje. Srbi nisu to znali iskoristiti ima ko zna.Ebiga ja kad pomenem da Dodik radi samo za svoje dupe a ne za Srbe iz Banjaluke, za ove iz Nevesinja sigurno ne radi , , ovde krene lomaca da se pali , i onda eto utiska da su svi iz RS za Dodika...a ja u praksi kad dodjem, znaci u RS , cim vide da posteno radim, ni po babu ni po stricevima i da imam pametna resenja za mnoge stvari , osim opstinskih i novinarskih jajara, oni uvek na 3 stolice sede, svi ostali pocnu da mi drze stranu i bar me ne ometaju , ne mora da pomazu , samo da ne trce da gledaju da blokiraju , a rade i to..
Kad sam ukidao obavezni mito sestrama u domovima zdravlja od 10 km , ko je krenuo masovno okupljanje, pa sestre...ukidam im pare nemaju decu ishranit...ishranit..
Naravno doktori podrze sestre i svede se sve na svi protiv mene i pacijenata....i ko je tu narod...ja iz Srbije i bakice dekice, invalidi rata, omladina, koja je mahom uz mene ili doktori i sestre koji bunare za tih 10km po svakom pacijentu...a da ne pricam o mediker muljazama...gde se isti ljudi vode iako uplate mediker iz svog dzepa kao trosak ministarstva zdravlja...
To ti je godisnje sigurno 2 mil evra pokradeno...pa mnozi sa brojem godina postojanja RS..