- Poruka
- 131.188
Samo nam on treba, kao da već nemamo lopova i lažova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . . . , realna rokada, Mile Ronhil u Srbiju, Alex Vichi u Srpsku, vin vin sitiejšn.!?Autorska
Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH.
Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?
Nego kako, da neces mozda reci da je Vuk koji ti je jezik dao bio ekavicar?Samo se ijekavica priča po beogradskim opštinama i ministarstvima baaa![]()
Ta ekavstina ce ustavom da se zabrani!Stari srpski govor.Ijekavica je starija od ekavice,i otac srpske ćirilice Vuk Karadžić je govorio ijekavicom.
Tako će bit opet u čitavoj srpskoj državi.
Odlicno pitanje.Koji su njegovi najvesi uspesi kao političara? Mora da ima nešto što je učinilo život ljudima tamo boljim.
Sudija je svirao kraj!Dodara da bude broj 2. Na Studentskoj listi!
nesto ti okrnjena ta sf drzava u vlasnim snovima posto srpska ostaje srecom po srbiju sa bratskim narodom komsama muslimanima bas kao u sfrjStari srpski govor.Ijekavica je starija od ekavice,i otac srpske ćirilice Vuk Karadžić je govorio ijekavicom.
Tako će bit opet u čitavoj srpskoj državi.
Onda protivkandidat Vučićevom kandidatu.Vučićev drugi mandat odlazi. Ne može više da se kandiduje po ustavu.
A da vratimo ta vremena pa da uživaš?To već ne bih znala da ti rečem, fali mi koja godinica života u tim vremenima![]()
Dodara br.2 nije originalni Dodara.Dodara da bude broj 2. Na Studentskoj listi!
Bolje treniraj ijekavicu,i razmjeni dinare u marke, pošto ti dinari više neće trebat.nesto ti okrnjena ta sf drzava u vlasnim snovima posto srpska ostaje srecom po srbiju sa bratskim narodom komsama muslimanima bas kao u sfrj
spremi lojche za podmaz tiganja![]()
Simo, što ne pišeš naučnu fantastiku. Talentovan si!Onda protivkandidat Vučićevom kandidatu.
Ironija Altere.Sudija je svirao kraj!
Njegova igračka karijera je završena. Može samo da radi kao trener, budućoj legendi. Maloj Stanivukovićki.
Da . Dodik je Srbin. Svi Srbi imaju pravo da se kandiduju na izborima, bez izuzetaka.Autorska
Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH.
Šta vi kažete?
Samo od strane blokaderske statisticke greske.Neznatan broj glasova Srbijanaca bi Dodik dobio kada bi se kandidovao u Srbiji. Parović dobro objasnio sadašnji animozitet koja u tzv. užoj Srbiji postoji prema "braći":
A potvrda o nekažnjavanju?Da . Dodik je Srbin. Svi Srbi imaju pravo da se kandiduju na izborima, bez izuzetaka.
Da li si ovo ozbiljno nasipao Sanja Vulic ?Mislim da sa aspekta uslova za predsjednika u Srbiji nema problem. Gospodin Dodik dolazi sa ove strane Drine i sigurno bi bio dobar upravitelj u Republici Srbiji. U Republici Srpskoj mislim da bi ti ovaj Stanivukovic bio problematican. Prevrtljiv je ponekad. Stevandic bi bio dobar izbor za nasljednika MD ili zasto ne Sanja Vulic, patriota, nepokolebljiva, jasnih stavova.
Autorska
Šta vi kažete?
Ne,nego kao protivkandidat Dodika,ili nekog koga odabere pošto se više ne može kandidovat za predsjednika Srbije.cekaj, da li to znaci da se onda vucic kandiduje u rs?![]()
Ne,nego kao protivkandidat Dodika,ili nekog koga odabere pošto se više ne može kandidovat za predsjednika Srbije.
Svaka ptica svome jatu leti, ili sličan se sličnom raduje.Šta hoćeš,pametnija od lapsi.
Nije potreban u Republici Srpskoj ima dovoljno kandidata.ne moze u srbiji, ali zato moze u rs.![]()
Neka si ti uspješan! Živiš i radiš na forumu?!I kao takav je manje smješniji od tebe.