Treba li se Dodik kandidovat na izborima u Srbiji?

Autorska

Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH. :mrgreen:

Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?
. . . . , realna rokada, Mile Ronhil u Srbiju, Alex Vichi u Srpsku, vin vin sitiejšn.!? :srecan:

Stari srpski govor.Ijekavica je starija od ekavice,i otac srpske ćirilice Vuk Karadžić je govorio ijekavicom.
Tako će bit opet u čitavoj srpskoj državi.
nesto ti okrnjena ta sf drzava u vlasnim snovima posto srpska ostaje srecom po srbiju sa bratskim narodom komsama muslimanima bas kao u sfrj :hahaha:

spremi lojche za podmaz tiganja :rotf:

Autorska

Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH. :mrgreen:

Šta vi kažete?
Da . Dodik je Srbin. Svi Srbi imaju pravo da se kandiduju na izborima, bez izuzetaka.

Mislim da sa aspekta uslova za predsjednika u Srbiji nema problem. Gospodin Dodik dolazi sa ove strane Drine i sigurno bi bio dobar upravitelj u Republici Srbiji. U Republici Srpskoj mislim da bi ti ovaj Stanivukovic bio problematican. Prevrtljiv je ponekad. Stevandic bi bio dobar izbor za nasljednika MD ili zasto ne Sanja Vulic, patriota, nepokolebljiva, jasnih stavova.
Da li si ovo ozbiljno nasipao Sanja Vulic ?

Autorska

Šta vi kažete?

cekaj, da li to znaci da se onda vucic kandiduje u rs? :lol:

Back