mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.076
Dodik za šta se školovao UVEK može da vozi autobus ili mešalicu za beton 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eto Dodika u Beograd da glasaš za njega protiv Vučića.Tebi ako se ne sviđa Dodik ti glasaj za Vučića.Umesto mesto u politickom zivotu Srbije, Mileta ceka trziste rada u Moskvi.
Posto Asad barem zna da bude oftamolog, a Mile ne zna nista da radi; Putin jedino moze da ga stavi da prodaje semenke na hokejaskim utakmicama Spartaka.

cuo da iz zagreba idu u tropik centar u bl po hranuNe živimo mi već odavno zajedno,nego jedni pored drugih.Svako u svom entitetu i kantonu u federaciji.
Za muslimane i Hrvate je Republika Srpska već odavno inostranstvo.

tis na radzi tominoj vidim jaСледећи председник Србије је краљ Томислав Николић!

Ne idu u Banja Luku,ali idu u Gradišku,Brod, Kozarsku Dubicu, Kostajnicu i Novi Grad već 30 godina.Ti gradovi su prepuni hrvatskih registracija čitave godine.cuo da iz zagreba idu u tropik centar u bl po hranu
vidi se da si odrastao na ruskim lutka filmovimaNe idu u Banja Luku,ali idu u Gradišku,Brod, Kozarsku Dubicu, Kostajnicu i Novi Grad već 30 godina.Ti gradovi su prepuni hrvatskih registracija čitave godine.

Ne živimo mi već odavno zajedno,nego jedni pored drugih.Svako u svom entitetu i kantonu u federaciji.
Za muslimane i Hrvate je Republika Srpska već odavno inostranstvo.

Ne iz Zagreba,nego iz Kutine,Nove Gradiške,Siska i ostalih gradova i mjesta u Hrvatskoj blizu granice.vidi se da si odrastao na ruskim lutka filmovima
hrvati iz agreba idu u soping u srpsku
kolega paralela sa ruandom je nekako kako bih rekao intrigantnaPa i ovi u Ruandi zive zajedno, sto pobise vise od pola miliona svojih sugradjana, a vi ne mozete, jbm te Bosno

To je zato što su Bosanci kulturni ljudi.Pa i ovi u Ruandi zive zajedno, sto pobise vise od pola miliona svojih sugradjana, a vi ne mozete, jbm te Bosno
pre 30 godina nije postajala republika srpskaNe iz Zagreba,nego iz Kutine,Nove Gradiške,Siska i ostalih gradova i mjesta u Hrvatskoj blizu granice.
Niko sijever Republike Srpske nije bolje finansirao od Hrvata koji već 30 godina šopinguju po Republici Srpskoj.

Prije 30 godina je bila 1995 i Republika Srpska je naravno postojala.pre 30 godina nije postajala republika srpska
ona tomina radza seta forumom
ustvari knap si negde

sve trcim po prasak za ves i kineske gace ko tvoji hrvati i slovenci jer je dva dinara jeftinijePrije 30 godina je bila 1995 i Republika Srpska je naravno postojala.
Odma po otvaranju granica 1996 Hrvati šopinguju po sijeveru Republike Srpske do danas.
Sad vi iz Srbije morate u šoping u Hrvatsku jer je u Hrvatskoj jeftinije nego u Srbiji.

Jbg.oni iz Bačke Palanke i Šida idu u šoping u Hrvatsku jer je jeftinije.Nisu svi puni bezvrjednih dinara ko ti.sve trcim po prasak za ves i kineske gace ko tvoji hrvati i slovenci jer je dva dinara jeftinije

Ajde nemoj da si na kraj srca,čak će i u tom slučaju bit bolje nego u Srbiji.nego sta ce biti kada bosna bude unitarna posle dodarinog bega?
onda ce tvoji hrvati znaci sopingovati po bosni, jel tako?
onda se nes hvaliti kao sad kako zivis dobro i bericetno

kad bi znao za backu palanku...ali necu... fin sam.Jbg.oni iz Bačke Palanke i Šida idu u šoping u Hrvatsku jer je jeftinije.Nisu svi puni bezvrjednih dinara ko ti.

a sto ti toliko brines o srbiji ziv nisam i radujes se sto ce nam biti grdnoAjde nemoj da si na kraj srca,čak će i u tom slučaju bit bolje nego u Srbiji.

Nema dinara u BiH.Samo marke i evri.kad bi znao za backu palanku...ali necu... fin sam.
u pravu si golja sam
razmisljam da odem u banja luku da se oparim ko krez jer tamo njini dinare vise sa svakog drveta i svi ih samo uzbiru
Uopšte se ne brinem,samo sam konstatovo da se i u truloj Bosni bolje živi nego u Srbiji.a sto ti toliko brines o srbiji ziv nisam i radujes se sto ce nam biti grdno
jer srbin tako nikad ne bi razmisljao...nijedan spram matice. cak ni u zezanju

pa zivi bolje, ko ti braniUopšte se ne brinem,samo sam konstatovo da se i u truloj Bosni bolje živi nego u Srbiji.
Ja se na tvom mjestu više ne bi javljo za diskusiju.

Ja otišo iz Hrvatske,al Hrvatska nikad iz mene.pa zivi bolje, ko ti brani
ponasas se kao hrvati sa foruma...pelcer hrcaka nikako da te napusti