- Poruka
- 85.204
Dodik za šta se školovao UVEK može da vozi autobus ili mešalicu za beton 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto Dodika u Beograd da glasaš za njega protiv Vučića.Tebi ako se ne sviđa Dodik ti glasaj za Vučića.Umesto mesto u politickom zivotu Srbije, Mileta ceka trziste rada u Moskvi.
Posto Asad barem zna da bude oftamolog, a Mile ne zna nista da radi; Putin jedino moze da ga stavi da prodaje semenke na hokejaskim utakmicama Spartaka.![]()
cuo da iz zagreba idu u tropik centar u bl po hranuNe živimo mi već odavno zajedno,nego jedni pored drugih.Svako u svom entitetu i kantonu u federaciji.
Za muslimane i Hrvate je Republika Srpska već odavno inostranstvo.
tis na radzi tominoj vidim jaСледећи председник Србије је краљ Томислав Николић!![]()
Ne idu u Banja Luku,ali idu u Gradišku,Brod, Kozarsku Dubicu, Kostajnicu i Novi Grad već 30 godina.Ti gradovi su prepuni hrvatskih registracija čitave godine.cuo da iz zagreba idu u tropik centar u bl po hranu![]()
vidi se da si odrastao na ruskim lutka filmovimaNe idu u Banja Luku,ali idu u Gradišku,Brod, Kozarsku Dubicu, Kostajnicu i Novi Grad već 30 godina.Ti gradovi su prepuni hrvatskih registracija čitave godine.
Ne živimo mi već odavno zajedno,nego jedni pored drugih.Svako u svom entitetu i kantonu u federaciji.
Za muslimane i Hrvate je Republika Srpska već odavno inostranstvo.
Ne iz Zagreba,nego iz Kutine,Nove Gradiške,Siska i ostalih gradova i mjesta u Hrvatskoj blizu granice.vidi se da si odrastao na ruskim lutka filmovima
hrvati iz agreba idu u soping u srpsku![]()
kolega paralela sa ruandom je nekako kako bih rekao intrigantnaPa i ovi u Ruandi zive zajedno, sto pobise vise od pola miliona svojih sugradjana, a vi ne mozete, jbm te Bosno![]()
To je zato što su Bosanci kulturni ljudi.Pa i ovi u Ruandi zive zajedno, sto pobise vise od pola miliona svojih sugradjana, a vi ne mozete, jbm te Bosno![]()
pre 30 godina nije postajala republika srpskaNe iz Zagreba,nego iz Kutine,Nove Gradiške,Siska i ostalih gradova i mjesta u Hrvatskoj blizu granice.
Niko sijever Republike Srpske nije bolje finansirao od Hrvata koji već 30 godina šopinguju po Republici Srpskoj.
Prije 30 godina je bila 1995 i Republika Srpska je naravno postojala.pre 30 godina nije postajala republika srpska
ona tomina radza seta forumom
ustvari knap si negde![]()
sve trcim po prasak za ves i kineske gace ko tvoji hrvati i slovenci jer je dva dinara jeftinijePrije 30 godina je bila 1995 i Republika Srpska je naravno postojala.
Odma po otvaranju granica 1996 Hrvati šopinguju po sijeveru Republike Srpske do danas.
Sad vi iz Srbije morate u šoping u Hrvatsku jer je u Hrvatskoj jeftinije nego u Srbiji.![]()
Jbg.oni iz Bačke Palanke i Šida idu u šoping u Hrvatsku jer je jeftinije.Nisu svi puni bezvrjednih dinara ko ti.sve trcim po prasak za ves i kineske gace ko tvoji hrvati i slovenci jer je dva dinara jeftinije![]()
Ajde nemoj da si na kraj srca,čak će i u tom slučaju bit bolje nego u Srbiji.nego sta ce biti kada bosna bude unitarna posle dodarinog bega?
onda ce tvoji hrvati znaci sopingovati po bosni, jel tako?
onda se nes hvaliti kao sad kako zivis dobro i bericetno![]()
kad bi znao za backu palanku...ali necu... fin sam.Jbg.oni iz Bačke Palanke i Šida idu u šoping u Hrvatsku jer je jeftinije.Nisu svi puni bezvrjednih dinara ko ti.![]()
a sto ti toliko brines o srbiji ziv nisam i radujes se sto ce nam biti grdnoAjde nemoj da si na kraj srca,čak će i u tom slučaju bit bolje nego u Srbiji.![]()
Nema dinara u BiH.Samo marke i evri.kad bi znao za backu palanku...ali necu... fin sam.
u pravu si golja sam
razmisljam da odem u banja luku da se oparim ko krez jer tamo njini dinare vise sa svakog drveta i svi ih samo uzbiru![]()
Uopšte se ne brinem,samo sam konstatovo da se i u truloj Bosni bolje živi nego u Srbiji.a sto ti toliko brines o srbiji ziv nisam i radujes se sto ce nam biti grdno
jer srbin tako nikad ne bi razmisljao...nijedan spram matice. cak ni u zezanju
pa zivi bolje, ko ti braniUopšte se ne brinem,samo sam konstatovo da se i u truloj Bosni bolje živi nego u Srbiji.
Ja se na tvom mjestu više ne bi javljo za diskusiju.![]()
Ja otišo iz Hrvatske,al Hrvatska nikad iz mene.pa zivi bolje, ko ti brani
ponasas se kao hrvati sa foruma...pelcer hrcaka nikako da te napusti![]()