Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.894
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' ovaj post iz Otadžbine ili nacističke Nemačke?a kad ce transparent
vojvodina vojvodjanima
ja pisem demokratski iz nemacke, kao djindjicJe l' ovaj post iz Otadžbine ili nacističke Nemačke?
Onda kad se vratiš i kreneš plaćati porez u svojoj državi.a kad ce transparent
vojvodina vojvodjanima
Nisam pitao za ZĐ nego za tebe. Aha, sad je tamo demokratija. Nešto sam slab sa istorijom pa da te pitam, ako znaš. Da li je ta demokratska zemlja imala bilo kakvu ulogu u bombardovanju Otadžbine u proleće 1999?ja pisem demokratski iz nemacke, kao djindjic
pa zato samo izmisljaju i skrecu paznju: sada atentatore koji ruse aljekov avion iz hrvatske, platili nekom pajseru da lane, i sta sve ne, nude vesica kao zrtvenog jarca, ... ogrezli suДа се истрага спроведе до краја, цео систем би се урушио као надстрешница
O čemu ti pišeš? Pa demokratska Nemačka je njena država i ona je ponosna Srpkinja.Onda kad se vratiš i kreneš plaćati porez u svojoj državi.
pa neces valjda na nemacku,Nisam pitao za ZĐ nego za tebe. Aha, sad je tamo demokratija. Nešto sam slab sa istorijom pa da te pitam, ako znaš. Da li je ta demokratska zemlja imala bilo kakvu ulogu u bombardovanju Otadžbine u proleće 1999?
Čekaj. Ti ne radiš u Dojčland iber ales i ne primaš nemačke marke za svoj rad? Ovo su nove informacije za mene.pa neces valjda na nemacku,
ipak oni placaju vas za sve ove proteste
i rusenje drzave, a ne mene,
tako je bilo i 2000-ite,
prvo su te bombardovali,a onda si im ljubio skute 5. oktobra,
al nije ti dosta, ..... a slabo je to ,
moraces jos malo vise da lajes, da bi zaradio nemacku platu,
av,av,av
kakve pogodnosti ima nemacko drzavljanstvo...sta se promenilo u tvom zivotu ili tvojim bliznjimapa neces valjda na nemacku,
ipak oni placaju vas za sve ove proteste
i rusenje drzave, a ne mene,
tako je bilo i 2000-ite,
prvo su te bombardovali,a onda si im ljubio skute 5. oktobra,
al nije ti dosta, ..... a slabo je to ,
moraces jos malo vise da lajes, da bi zaradio nemacku platu,
av,av,av
od 1989 ili 1990Čekaj. Ti ne radiš u Dojčland iber ales i ne primaš nemačke marke za svoj rad? Ovo su nove informacije za mene.
Daleko bilo.Hoćeš li ti ići na kontramiting? Da zviždiš malo na ljude kojima su deca i rođaci poginuli sedeći na stanici? Ličilo bi na vaš stil.
ne znam, ja nemam nemacko drzavljanstvo,kakve pogodnosti ima nemacko drzavljanstvo...sta se ti promenilo u tvom zivotu ili tvojim bliznjima
Nemoj sad i ti da me zaj... Lepo devojka/žena piše da radim za nemačku državu i da od njih primam nemačke marke, a da ona nema nikakve veze sa njima.od 1989 ili 1990
verujem Ti, za tvoje bliznje necu da pitam..iskreno, otkada si u Nemackojne znam, ja nemam nemacko drzavljanstvo,
ne treba mi, dovoljno mi je srpsko
ne primam nemacke, nego moje marke, tj.evra,Čekaj. Ti ne radiš u Dojčland iber ales i ne primaš nemačke marke za svoj rad? Ovo su nove informacije za mene.
"Jel ti žao da ih nije više poginulo"Hoćeš li ti ići na kontramiting? Da zviždiš malo na ljude kojima su deca i rođaci poginuli sedeći na stanici? Ličilo bi na vaš stil.
dugo, sto je to bitno,verujem Ti, za tvoje bliznje necu da pitam..iskreno, otkada si u Nemackoj
Aha, sad si u Dojčlandu. Ako sam dobro razumeo, porez koji plaćaš nemačkoj državi jednim delom je iskorišćen da bi se svojevremeno bombardovala Otadžbina u kojoj sam tada živeo, a sada se jedan deo odbija da bi *****************i ubijali braću Ruse. Da li sam dobro shvatio ili sam nešto pogrešio?ne primam nemacke, nego moje marke, tj.evra,
moje su, jer sam ih ja zaradila, nije mi ih niko poklonio,
a vama su poklonili nekoliko miliona
da izrucite milosevica
pa, jel ne kapiras da se cenjkaju, da njega samo nude kao zrtvenog jarca?Pa nije valjda da 14-toro ljudi treba da pogine da bi se samo jedan Vesic sklonio? Kako oni to misle?
Odgovorna je cela Vlada sa Vucicem na celu, a Vesic je do sad i sam trebalo da da ostavku u najmanju ruku.
Kapiram da ni ovi nisu bolji kad samo na to pristaju, te traze samo njegovu ostavku.pa, jel ne kapiras da se cenjkaju, da njega samo nude kao zrtvenog jarca?
a hteli bi da se sve zataska, mi i dalje ne znamo cenu ne-rekonstrukcije, ona je tajna, samo cija tajna?