Traži se ostavka Vesića: Krvave ruke u Nemanjinoj

budi srećan ako dobiješ demokratski ćuću ruću odgovor :lol:

1730645616649.jpeg

:lol:

Nisam pitao za ZĐ nego za tebe. Aha, sad je tamo demokratija. Nešto sam slab sa istorijom pa da te pitam, ako znaš. Da li je ta demokratska zemlja imala bilo kakvu ulogu u bombardovanju Otadžbine u proleće 1999?
pa neces valjda na nemacku,
ipak oni placaju vas za sve ove proteste
i rusenje drzave, a ne mene,
tako je bilo i 2000-ite,
prvo su te bombardovali,a onda si im ljubio skute 5. oktobra,
al nije ti dosta, ..... a slabo je to ,
moraces jos malo vise da lajes, da bi zaradio nemacku platu,
av,av,av

tako je bilo i 2000-ite,
av,av,av
Čekaj. Ti ne radiš u Dojčland iber ales i ne primaš nemačke marke za svoj rad? Ovo su nove informacije za mene.

tako je bilo i 2000-ite,
av,av,av
kakve pogodnosti ima nemacko drzavljanstvo...sta se promenilo u tvom zivotu ili tvojim bliznjima

Poslednja izmena:
ne primam nemacke, nego moje marke, tj.evra,
moje su, jer sam ih ja zaradila, nije mi ih niko poklonio,
a vama su poklonili nekoliko miliona
da izrucite milosevica
Aha, sad si u Dojčlandu. Ako sam dobro razumeo, porez koji plaćaš nemačkoj državi jednim delom je iskorišćen da bi se svojevremeno bombardovala Otadžbina u kojoj sam tada živeo, a sada se jedan deo odbija da bi *****************i ubijali braću Ruse. Da li sam dobro shvatio ili sam nešto pogrešio?

Pa nije valjda da 14-toro ljudi treba da pogine da bi se samo jedan Vesic sklonio? Kako oni to misle?

Odgovorna je cela Vlada sa Vucicem na celu, a Vesic je do sad i sam trebalo da da ostavku u najmanju ruku.
pa, jel ne kapiras da se cenjkaju, da njega samo nude kao zrtvenog jarca?
a hteli bi da se sve zataska, mi i dalje ne znamo cenu ne-rekonstrukcije, ona je tajna, samo cija tajna?

Нико још није ухапшен, никоме није одређен притвор, саслушано је више од 20 одговорних лица која су радила на пројекту реновирања главне Железничке станице, која је свечано отворена и пуштена у рад летос.
https://srbin.info/drustvo/ko-ce-od...stala-bez-ruke-u-novom-sadu-bori-se-za-zivot/

Back