комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
У праву си, то је typo, још мања грешка од лапсуса.Ovo nije lapsus
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У праву си, то је typo, још мања грешка од лапсуса.Ovo nije lapsus
Gotove obiteljske obaveze?Ristić koristi tragediju za svoje ciljeve
Sarkazam, peopleHapšenja se dešavaju, jeste tražili hapšenja? Molim lepo, vlast hapsi one za koje procenjuje da su opasnost.
Koliko sam shvatio iz uvoda to je trebalo neka farba da se baca po gradu iako je lukavo novinarski težiśte bilo na snimanju mobilnim koji je vraćen.Sarkazam, people
Koliko sam shvatio iz uvoda to je trebalo neka farba da se baca po gradu iako je lukavo novinarski težiśte bilo na snimanju mobilnim koji je vraćen.
Drska komunikacija da je farba za krečenje stana.
Da vidimo šta bi u Americi uradio police oficer?
opasnost za vlast ili narodHapšenja se dešavaju, jeste tražili hapšenja? Molim lepo, vlast hapsi one za koje procenjuje da su opasnost.
pocetnicki cetnicki vojvoda Toma Nikolic, bio je student generacije i slicna palamudjenja...Toma. jos uvek pokusava da seti fakulteta, na kome je studiraoOpet nervirate preCednika. Lažni ekolozi, lažna opozicija, lažni studenti...Svi lažni samo su oni pravi
A šta bi ti u Americi uradio police officer onomad kad si po zebrama ispisivao ''Milica lažljivica'' i ''Miloš francuz''?Koliko sam shvatio iz uvoda to je trebalo neka farba da se baca po gradu iako je lukavo novinarski težiśte bilo na snimanju mobilnim koji je vraćen.
Drska komunikacija da je farba za krečenje stana.
Da vidimo šta bi u Americi uradio police oficer?
Ja koliko vidim vama sve dobro dodje "protiv Vučića"Umjesto farbe trebaju koristit gov. na. To bi bilo prikladnije za Vučića
Studenti su u pravu.
E, to me interesuje. Svi kažu, lažni ekolozi se bore... Mislim, to kažu sve jajare, napredne životinje i Stojko moj. Sad me zanima koji su to pravi ekolozi? Pitao bih u rl neku naprednu stvar, ali se sa takvima ne družim zbog higijene.Ja koliko vidim vama sve dobro dodje "protiv Vučića"
Lažni Ekolozi mudroseru kako će nas potruje rudnik litijuma a to što je narod zagadio Beograd da smo sa najgorim vazduhom u Evropi i sedmi grad na svetu po smradu (automobili) bakterijama (kerećim) nehigijeni (malo duži spisak aktivnosti) e za to se Lažni Ekolozi ne oglašavaju a TROVANJE BEOGRADA U TOKU?!
Imate "kec na jedanaest" zbog zagadjenog Beograda.E, to me interesuje. Svi kažu, lažni ekolozi se bore... Mislim, to kažu sve jajare, napredne životinje i Stojko moj. Sad me zanima koji su to pravi ekolozi? Pitao bih u rl neku naprednu stvar, ali se sa takvima ne družim zbog higijene.
Televizor zapečaćen DO DALJNJEG!
Sve je to ok, ali ne dobih odgovor ko su pravi ekolozi?Imate "kec na jedanaest" zbog zagadjenog Beograda.
Loš vazduh i u samu zoru.
Gledao sam ocene vazduha i na Košutnjaku i kod zvezdarske šume - ekološka katastrofa
a vi ne skačate sa mostova zbog toga?
O MAJ GAD!
![]()
Nema to obrazaŽao mi je što tragediju koriste za političke svrhe.
Oni koji jave da je Beograd zagadjen dok ppoziciju i dodjoše zabole.Sve je to ok, ali ne dobih odgovor ko su pravi ekolozi?
Могу ли се више оскрнавити, но што су их садашњи носиоци власти оскрнавили?Skrnave institucije što je zakonom strogo zabranjeno.