Traži se ostavka Vesića: Krvave ruke u Nemanjinoj

1730634826832.png

U toku protest „Ovo je kap koja je prelila čašu“ zbog urušavanja nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu

1730632361-HAM_9359-750x500.jpg

03. nov 2024 12:32

Učesnici protesta pod sloganom "Ovo je kap koja je prelila čašu" danas su, posle okupljanja na Savskom trgu u Beogradu, ispred stare železničke stanice, stigli do zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici, uzvikujući "Ostavke, ostavke" i produžili prema zgradi u kojoj je sedište Ministarstva građevinarstva.

Oni su pre toga na Savskom trgu zatražili trenutnu ostavku resornog ministra Gorana Vesića i poručili da on nije jedini, nego da i cela Vlada mora da odgovara zbog tragedije u Novom Sadu, gde je u obrušavanju betonske nadstrešnice zgrade Železničke stanice poginulo 14 ljudi a troje teško povređeno.

1730631953-HAM_9333-1024x683.jpg

U Novom Sadu je za utorak, 5. novembar zakazan protestni skup, a Ivan Bijelić iz grupe Sviće poručio je da će od toga da li će Vesić podneti ostavku zavisiti stepen radikalizacije tog skupa.

1730632677-HAM_9421-1024x683.jpg

Oko zgrade Vlade, kao i kod sedišta Ministarstva građevinarstva ima dosta policije.

Podsetimo, aktivista Nikola Ristić koji je jedan od organizatora današnjeg protesta odveden je danas u Policijsku stanicu Savski venac.
Kako je objavljeno na Instagram stranici neformalne grupe „SviĆe“, Ristića su, sa platoa ispred Železničke stanice na Savskom trgu odvela dvojica pripadnika policije u civilu.

Koliko sam shvatio iz uvoda to je trebalo neka farba da se baca po gradu iako je lukavo novinarski težiśte bilo na snimanju mobilnim koji je vraćen.

Drska komunikacija da je farba za krečenje stana.

Da vidimo šta bi u Americi uradio police oficer?

Umjesto farbe trebaju koristit gov. na. To bi bilo prikladnije za Vučića

Koliko sam shvatio iz uvoda to je trebalo neka farba da se baca po gradu iako je lukavo novinarski težiśte bilo na snimanju mobilnim koji je vraćen.

Drska komunikacija da je farba za krečenje stana.

Da vidimo šta bi u Americi uradio police oficer?
A šta bi ti u Americi uradio police officer onomad kad si po zebrama ispisivao ''Milica lažljivica'' i ''Miloš francuz''?

Umjesto farbe trebaju koristit gov. na. To bi bilo prikladnije za Vučića
Ja koliko vidim vama sve dobro dodje "protiv Vučića"

Lažni Ekolozi mudroseru kako će nas potruje rudnik litijuma a to što je narod zagadio Beograd da smo sa najgorim vazduhom u Evropi i sedmi grad na svetu po smradu (automobili) bakterijama (kerećim) nehigijeni (malo duži spisak aktivnosti) e za to se Lažni Ekolozi ne oglašavaju a TROVANJE BEOGRADA U TOKU?!

Ja koliko vidim vama sve dobro dodje "protiv Vučića"

Lažni Ekolozi mudroseru kako će nas potruje rudnik litijuma a to što je narod zagadio Beograd da smo sa najgorim vazduhom u Evropi i sedmi grad na svetu po smradu (automobili) bakterijama (kerećim) nehigijeni (malo duži spisak aktivnosti) e za to se Lažni Ekolozi ne oglašavaju a TROVANJE BEOGRADA U TOKU?!
E, to me interesuje. Svi kažu, lažni ekolozi se bore... Mislim, to kažu sve jajare, napredne životinje i Stojko moj. Sad me zanima koji su to pravi ekolozi? Pitao bih u rl neku naprednu stvar, ali se sa takvima ne družim zbog higijene.

E, to me interesuje. Svi kažu, lažni ekolozi se bore... Mislim, to kažu sve jajare, napredne životinje i Stojko moj. Sad me zanima koji su to pravi ekolozi? Pitao bih u rl neku naprednu stvar, ali se sa takvima ne družim zbog higijene.
Imate "kec na jedanaest" zbog zagadjenog Beograda.
Loš vazduh i u samu zoru.
Gledao sam ocene vazduha i na Košutnjaku i kod zvezdarske šume - ekološka katastrofa
a vi ne skačate sa mostova zbog toga?

O MAJ GAD!
:pop:

Back