Tranzitni Saturn i Jupiter

• Začetnik teme Začetnik teme Abraksas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Molim da mi netko objasni,:podznak mi je 13 stupnjeva vage.....i Saturn šeta tamo- amo,bio mi je već na ascedentu i moram priznati nije ugodno:eek: Jos mi je na Asc i Mjesec na 13 stupnjeva koji je u konjukciji sa Plutonom 18 stupnjeva vage:sad2:......prvi prelazak me ostavio dečko,nakon cega su mi dali antipsihotike....sad sam vec malo bolje,mada se opet vratio u 12.kuću,ali sta kada opet produži do Asc i Mjeseca:worth:?????????? peru me užasni strahovi,ne OSJEĆAM SE!!!........i mislim da sama stvaram svoju katastrofu,ali ipak??do kada će to trajati i kako se nositi s tim???jer i tako mislim da sam luda i da tesko da cu se vratiti u normalu!Čudni ljudi oko mene,čudne situacije,a kada se napokon smirim,shvatim kako sam oslabila i kako sam u dosta lošem stanju....

negde do polovine juna će ići tamo - amo, retro... onda kreće normalno. zatim početkom februara 2012 opet kreće retro... :roll:
do tada bi trebao da se udalji od asc, ali će drljati po i oko asc sve dok ne krene normalno... a mesec konjukcija pluton je neki vid samodestrukcije + saturn daje depresiju... :sad2:
i da, sama stvaraš svoju katastrofu, kada bude bio blizu plutona, trebala bi to i da skontaš.
ako je sada na 10' vage i na 3' od asc, treba ti 3 do njega + da odradi pun orbis sa plutonom na 18'... znači, do kraja godine je na 27' i ne bi trebala da ga osećaš više... meni je užasan bio prelazak plutona preko meseca isti sam osećaj imala, da ludim... a živeti sa tim, mogu misliti kako je + saturnov prelazak, ali ebi ga, proći će...

U oktobru za moj 32 rodjendan pomjeranjem Saturna za 32 stepena dolazi na 22 stepena Vage, gdje mi se nalazi Venera (pravi egzaktnu konjukciju sa Venerom). U natalnom horoskopu Venera u Vagi (konacni dispozitor) vlada 4 i 9 poljem, s tim da se i nalazi u 9-tom polju u natalu, a Saturn vlada Ascedentom i nalazi se u 8 polju. U oktobru tranzitni Saturn pravi isti aspekt. Takodjer, u horoskopu Solarnog povratka nalazim istu konjukciju u 12-om polju. Znaci, ovaj aspekt je u direkciji, tranzitu i Solaru, pa me interesuje sta on donosi?

U oktobru za moj 32 rodjendan pomjeranjem Saturna za 32 stepena dolazi na 22 stepena Vage, gdje mi se nalazi Venera (pravi egzaktnu konjukciju sa Venerom). U natalnom horoskopu Venera u Vagi (konacni dispozitor) vlada 4 i 9 poljem, s tim da se i nalazi u 9-tom polju u natalu, a Saturn vlada Ascedentom i nalazi se u 8 polju. U oktobru tranzitni Saturn pravi isti aspekt. Takodjer, u horoskopu Solarnog povratka nalazim istu konjukciju u 12-om polju. Znaci, ovaj aspekt je u direkciji, tranzitu i Solaru, pa me interesuje sta on donosi?

Moze doneti vise stvari,ali sve zavisi sta natalni horoskop nudi od mogucnosti,kao i od toga sta se do sada dogodilo,da li si u braku/vezi ili nisi-jer ce se na neki nacin sigurno odraziti na odnose i partnerstvo(izmedju ostalog),da li studiras,imas li dece,itd..
Sta je sa ostalim tranzitnim planetama,da li se jos nesto aktivira iz nekog drugog ugla,itd..
Znaci,bez natalne karte totalno je neozbiljno donositi bilo kakve konkretne zakljucke.

nemam snage,ne vjerujem u uroke i te finte,ali gubim se i gubim snagu....slaba sam uzasno,sto nije karakteristično za mene,osjećam bolove u predjelu srca s leđne strane...ludim pijem tablete,........uzasno boli,.. i uzasno se bojim...jos su okolnosti katastrofalne....:( da li bi mogla pogledati moj natalni i dati neki savjet kako da vratim snagu??? unaprijed zahvaljujem,5.juna 1979. u 14:07h u Virovitici Hrvatska....ili nešto...:heart:

ne znam šta se konkretno dešava... što se tiče natala, loše su položeni i saturn i pluton, mesec je u 6 kući, moguće da se zbog njega osećaš bolesno. kada saturn pređe preko ascedenta očekuj konkretniji događaj, sve dok je u 12 u konjukciji sa mo i pl ćeš se osećati loše... inače, prelazak preko asc je sazrevanje na određenom polju, to moraš da prihvatiš i odradiš. što se više otimaš, lošije ćeš napraviti... sa ovakvim pozicijama, očekuj lančane reakcije, niz loših događaja, ali rekla sam ti već, ono najbitnije je psiha. a sem tranzitnog saturna u konjukciji sa mesecom i pl imaš i kvadrat tranzitnog plutona na mo, što daje tu vrstu napetosti... mars kvadrira natalni saturn, povedi računa o zdravlju, mislim na reproduktivne organime. trenuteno povrede ili nasilje? ovo ne podržava poziciju u natalu, ali može da pogorša već postojeću situaciju.
svakako će se se 'rešiti' nešto polovinom avgusta, s tim što će tranzitni pluton ostaviti posledice u najmanje narednih 6, 7 godina, posle ovoga što ti se sada dešava...

Hvala ti Nevjesto!!!! :)))))))) niz loših događaja mi se događa već od 10 mj.prošle godine kad mi je najbolji frend skoro umro,zatim za naš Božić 25.12. kad me dečko ostavio u javnosti na najbezobrazniji način,zbog čega mi je psiha emotivno potonula.....još mislim na njega kao da je moj život i moje uskrsnuće ,te....potom moja smrt,ALI nedam mu,jer i najveći ljubavnici mogu postati najljuči neprijatelji,želim jednostavno prestati misliti o njemu,a ne mogu.....dali smo si zavjete u 10.mjesecu prošle godine....na Dvigradu u Istri,čudotvornom mjestu kod kapelice urušene....ja....kao da sam njegova i kako me ostavio...oskrvnuta....!!!nemogu se otet tom osjećaju..on je roen 9.7.87. u 22:40 pula...sve čudni ljudi oko mene.....ja sam Ratnik svjetlosti.....i napadi su jaki ,užasno jaki,npr.neidem u crkvu,tu i tamo odem u kapelicu malu neku....i dođem,sva sjebana...i na vrata uleti mačka(a ne volim ih) bijela i taj pogled njen....stajala je nijemo i gledala me prijeteći....TAJ pogled nije bio mačiji!!!!! to je bilo nešto Zlo!!!!!sterala sam je u p.m.ali puno takvih napada u ponavljanju................dane bih najradje prespavala.........a noću oživim........I KAŽEŠ??...da u 8.om mjesecu će biti nešto bolje????? Ajde nadam se....HTjela bih otići odavdje..........................................................................................hvala ti:heart:

jos jedan post-- a može i značiti autodestrukciju u seksu,tj.podavanje nekom da radi sa mnom šta hoće.....što sam i radila zadnjih mjesec dva,ali izbjegavam više. jer takav seks me dovodi samo do frigidnosti,a emotivno sam sjebana zbog dotičnog u navedenom postu prije...i totalka sam se zatvorila,il bi brijala tri dana s ljudima il bi se zatvorila u kuću,al prije to!!!!:rumenko: Što OPĆE NIJE RJEŠENJE,a bog te ne znam više ko sam,šta sam gdje sam kako sam????????to nije uopće slično meni.....Reci molim te kada će mi mjesec izaći iz 6.te kuće??? sva sam mjesečeva,i još mjesec u kućei fizičkog i zdravlja mi stvarno ne treba....katastrofa....

jos jedan post-- a može i značiti autodestrukciju u seksu,tj.podavanje nekom da radi sa mnom šta hoće.....što sam i radila zadnjih mjesec dva,ali izbjegavam više. jer takav seks me dovodi samo do frigidnosti,a emotivno sam sjebana zbog dotičnog u navedenom postu prije...i totalka sam se zatvorila,il bi brijala tri dana s ljudima il bi se zatvorila u kuću,al prije to!!!!:rumenko: Što OPĆE NIJE RJEŠENJE,a bog te ne znam više ko sam,šta sam gdje sam kako sam????????to nije uopće slično meni.....Reci molim te kada će mi mjesec izaći iz 6.te kuće??? sva sam mjesečeva,i još mjesec u kućei fizičkog i zdravlja mi stvarno ne treba....katastrofa....

imaš konjukciju venere i marsa u 8 kući u biku, što daje naglašene strasti, hedonizam... u opoziciji sa uranom iz druge može da da i perverzije. čudi me da nisi oduvek takva.
a pluton u prvoj, u konjukciji sa marsom i asc daje neku vrstu fatalizma i autodestrukcije. ovo su pozicije u natalu, to ti je što ti je, nije prolazno. moguće da su ih tranziti samo aktivirali.

Hvala ti Nevjesto!!!! :)))))))) niz loših događaja mi se događa već od 10 mj.prošle godine kad mi je najbolji frend skoro umro,zatim za naš Božić 25.12. kad me dečko ostavio u javnosti na najbezobrazniji način,zbog čega mi je psiha emotivno potonula.....još mislim na njega kao da je moj život i moje uskrsnuće ,te....potom moja smrt,ALI nedam mu,jer i najveći ljubavnici mogu postati najljuči neprijatelji,želim jednostavno prestati misliti o njemu,a ne mogu.....dali smo si zavjete u 10.mjesecu prošle godine....na Dvigradu u Istri,čudotvornom mjestu kod kapelice urušene....ja....kao da sam njegova i kako me ostavio...oskrvnuta....!!!nemogu se otet tom osjećaju..on je roen 9.7.87. u 22:40 pula...sve čudni ljudi oko mene.....ja sam Ratnik svjetlosti.....i napadi su jaki ,užasno jaki,npr.neidem u crkvu,tu i tamo odem u kapelicu malu neku....i dođem,sva sjebana...i na vrata uleti mačka(a ne volim ih) bijela i taj pogled njen....stajala je nijemo i gledala me prijeteći....TAJ pogled nije bio mačiji!!!!! to je bilo nešto Zlo!!!!!sterala sam je u p.m.ali puno takvih napada u ponavljanju................dane bih najradje prespavala.........a noću oživim........I KAŽEŠ??...da u 8.om mjesecu će biti nešto bolje????? Ajde nadam se....HTjela bih otići odavdje..........................................................................................hvala ti:heart:

inače, retro satrn je već jednom prešao preko asc, negde polovinom aprila, vratio se u 12 kuću, očekuj još jedan prelazak... ne kažem da će biti bolje, ali recimo da će se desiti nešto konkretnije. i dalje je u malom orbisu, osećaće se još neko vreme, do novembra, recimo. težak je period i kada tranzitira u 12 i u 1... kroz jednu kuću prolazi oko 2, 5 godine. znači čeka te još jedan težak prelaz preko prve. i sazrevanje.

da,ostavio me na jedan ishitren i bezobrazan i sebičan način....
seks volim ,kao i večina,ali ne razmišljam puno o njemu.........kada nemam nikoga,putem snova te potrebe se ispunjavaju..........
i nisam niš posebno perverzna nego drugi:neutral:.....kada mi je Saturn prolazio kroz 12tu osjećala sam se dobro....tu kako šeta po prva -dvanaesta ,živci su mi na rubu,svaki dan.....
mislim da smo svi tu da nadiđemo svoj horoskop....ali Sade Sati je vrijeme učenja.
a pasao mi je po mnogo čemu taj dečko,šteta:eek:
Hvala
evo jedna lijepa pjesma :heart::heart:

ako bi neko mogao da mi da neko mišljenje o sledećoj situaciji: jarac/rak, saturn u škorpiji u 5-oj, na istom stepenu ( 13-om) tj.konjukciji sa mesecom...malo mi sve to strašno i tužno izgleda :brus:...ne znam šta da očekujem...još kad tranzitni Sa uđe u škorpiju...:sad2:
dajte neko mišljenje ljudi :worth:
ps-evo i karta http://imageshack.us/photo/my-images/94/charti.gif/
pa ako neko ima volje da malo pogleda... hvala unapred :bye:

ako si u braku, može da donese razvod. venera ti je vladar sedme, ali i druge, polje finansija.
ili promenu posla, s obzirom da je saturn i vladar 10te kuće, u natalnoj šestoj, opet posao (zdravlje)... uglavnom neke promene, moguće neosetne u prvi mah, ali kada pređe preko dc i krene tranzitno iz kuće u kojoj je natalno, osetićeš i te kako.

Poslednja izmena od moderatora:
ja sam totalno pogrešno tumačila ovaj tranzit saturna preko natalne venere, nisam ga pratila sa ljubavnog aspekta. doduše, u to vreme je došlo do razvoda, ali venera je vladar 6, 7, ali i 10, a saturn 2, promene posla, drndanje na sve strane. i to se složilo, i još uvek traje, mada već popušta uticaj. pratila sam tranzit samo kroz posao.
inače je ta venera u konjukciji sa plutonom, natalno. pa ujedno i natalni pluton u konjukciji sa tranzitnim saturnom. :confused:

ono što nisam očekivala je totalni nedostatak empatije, neko sebično samosažaljenje, surovost u ophođenju, nedostatak emocija, nedovoljno iskazivanje istih, masu drugih stvari koje su se odrazile van aspekta delovanja sa - ve, gledajući natal. sve što je bilo bitno, gubi na značaju, ohladi emocije tamo gde ne treba. a to znam tek sada, tačnije tek sada vidim posledice i znam na čemu sam, osećaš dok te cima, ali ne priznaješ... i sem konkretnih događaja, definitivno donosi hlađenje u mnogim odnosima, čak u onima za koje bi mislili da će trajati večno.
početak kraja svega što ne valja. a ti sve vreme gledaš na pogrešnu stranu i održavaš u životu ono što je davno umrlo.

Poslednja izmena od moderatora:
Meni je SA poceo da pravi lom na emotivnom planu kad je usao u Lava gde mi je venera.Godinu dana sam na aparatima odrzavala tu vezu,da bi kad je Sa presao preko VE sve puklo kao zvecka preko noci,jako bolno za mene.Kada je usao u Devicu (moj znak) zivot mi je popucao po svim savovima,emotivno,porodicno,sa prijateljima,zakopala sam se u mestu uz osecaj takve usamljenosti kakav do tad nisam iskusila.Uzas!Onda je kroz devicu isao napred-nazad-napred,preko JU i SO..sve to kroz moju 7 kucu kojom vlada SO koje je u konjukc sa SA.Bas nista lepo se nije desilo.
Kad sam se konacno pomislila da vidim svetlo na kraju tunela,saznala sam da ulazim u period cuvenog Saturnovog povratka,jer mi je natalni SA u vagi..Tad je tek nastao haos,jer je tranzitni SA krenuo kroz 8 kucu,preko plutona,merkura..najtezi period do sad,bez konkurencije! A kad izadje iz vage,ulazi u skorpiona u kvadrat sa natalnom VE i preko Urana i Marsa koji isto kvadratiraju VE...mislim sta reci!
Saturn mi je inace vladar 12 kuce...

Poslednja izmena:
Ne uzimati kredite i zajmove dok neprodje konjukcija sa Merkurom.Sa Plutonom ne donosi nista.

p.s.kome je Saturn nesto doneo.
t10109.gif

Back