sbojana
Aktivan član
- Poruka
- 1.900
I mene zanima kako se pravi ta karta? Jel se radi za datum kada je tr saturn u konjukciji sa natalnim?
Ja cu imati saturnov povratak za oko godinu i po, dve. Tamo na kraju vage. Natalni saturn mi je na dc-u. Vlada mi 10. poljem i 11. poljem. Pa ce pretpostavjam biti nekih stvari vezanih za posao. Mada ce mi i dotaci tu konjukciju sa0dc pa ce mozda biti i frke sto se tice moje "bolje" polovine (ako tada uposte budem i imala nekoga)
Ja cu imati saturnov povratak za oko godinu i po, dve. Tamo na kraju vage. Natalni saturn mi je na dc-u. Vlada mi 10. poljem i 11. poljem. Pa ce pretpostavjam biti nekih stvari vezanih za posao. Mada ce mi i dotaci tu konjukciju sa0dc pa ce mozda biti i frke sto se tice moje "bolje" polovine (ako tada uposte budem i imala nekoga)
Poslednja izmena:

...kakav trag? Koliko dubok trag? Mislim na opoziciju. Cini mi se da ovo tranzitiranje nema veze sa karmom, jednostavno ciklicno kretanje planeta koje pokriva odredjeni zivotni period...i poput tornada ostavlja haos iza sebe :/. Kako si izvukla najbolje, cime, sama?