ineslithium
Početnik
- Poruka
- 1
Mesec mi je u devici, sto je najgore u horoskopu sam vaga, u podznaku skorpija? Hoce li ikada proci moja agonija?
(22.10.1984., 8:10 am, Leskovac- ako nekog zanima)
Da, ja sam Dragana i potrebna mi je pomoc. Zdravo!
(22.10.1984., 8:10 am, Leskovac- ako nekog zanima)
Da, ja sam Dragana i potrebna mi je pomoc. Zdravo!
odznak mi je 13 stupnjeva vage.....i Saturn šeta tamo- amo,bio mi je već na ascedentu i moram priznati nije ugodno
Jos mi je na Asc i Mjesec na 13 stupnjeva koji je u konjukciji sa Plutonom 18 stupnjeva vage
......prvi prelazak me ostavio dečko,nakon cega su mi dali antipsihotike....sad sam vec malo bolje,mada se opet vratio u 12.kuću,ali sta kada opet produži do Asc i Mjeseca
?????????? peru me užasni strahovi,ne OSJEĆAM SE!!!........i mislim da sama stvaram svoju katastrofu,ali ipak??do kada će to trajati i kako se nositi s tim???jer i tako mislim da sam luda i da tesko da cu se vratiti u normalu!Čudni ljudi oko mene,čudne situacije,a kada se napokon smirim,shvatim kako sam oslabila i kako sam u dosta lošem stanju....
)) znam da ce proći...ali bojim se da neću vise biti ono sto jesam nakon toga....slaba sam užasno,a i jos dodatno okolnosti me slabe....da li mi mozes pogledati natal i reći neki savjet,osjećam se bolesno jako...Hvala nevjesto...
da li bi mogla pogledati moj natalni i dati neki savjet kako da vratim snagu??? unaprijed zahvaljujem,5.juna 1979. u 14:07h u Virovitici Hrvatska....ili nešto...
Što OPĆE NIJE RJEŠENJE,a bog te ne znam više ko sam,šta sam gdje sam kako sam????????to nije uopće slično meni.....Reci molim te kada će mi mjesec izaći iz 6.te kuće??? sva sam mjesečeva,i još mjesec u kućei fizičkog i zdravlja mi stvarno ne treba....katastrofa....
.....kada mi je Saturn prolazio kroz 12tu osjećala sam se dobro....tu kako šeta po prva -dvanaesta ,živci su mi na rubu,svaki dan.....
...ne znam šta da očekujem...još kad tranzitni Sa uđe u škorpiju...