Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno se može desiti da se Tramp predomisli sutra ujutro i kaže Putin moj drug.
Zar to sve nije bilo palo koliko najkasnije sutra prije 11 godina?Dramatično blickrig rusko osvajanje Ukrajine u zadnjih godinu dana izgleda ovako
Pogledajte prilog 1793878
Dug je put do Lavova.
Ali kako su mi to filoputini objasnili, "Rusima se nikud ne žuri".
![]()
ovaj desno, to mu je sin...patoloski kockar, uglavnom igra poker ili bilijar,,,jednom ga pretukla policija, bio je pijan i poceo da preti momcima u plavom...
HIMARS-i opet delju, i to preciznije nego kod BajdenaPočinje gašenje struje i grijanja po Rusiji, a snijeg već pada.
Ti si vizionar.Počinje gašenje struje i grijanja po Rusiji, a snijeg već pada.
Ukrajinci su spremni na to, Rusi će dići novu revoluciju ako ostanu bez struje, grijanja i vode.
ne lipsi magarce do zelene trave"Vidimo i čujemo da se Rusija boji mogućnosti da nam Sjedinjene Države isporuče Tomahawke. To je signal da ovakav pritisak može biti učinkovit u postizanju mira", ustvrdio je Zelenski.
Bilo bi zanimljivo da se zezaš, ali ti si mrtav ozbiljan...Rusija umire u Ukrajini pod teretom rata i sada su Amerikanci nanjušili krv. Putin da je pametan tražio bi mir i povukao se iz Ukrajine jer odavno je cijena rata prešla sve dobitke koji su mogli proizaći iz pobjede nad Ukrajinom.
Sad kada Ukrajinci imaju svoju raketu dugog dometa Flamingo, Tomahavci i nisu baš toliko neophodni kao što su bili pre nego što je Flamingo ušao u proizvodnju, a tada Bajden nije ni pomišljao da ih podari Ukrajini. Najvažnije je što sada Tramp Srbin, za razliku od Bajdena, došaptava predsedniku Zelenskom gde i kada da gađane lipsi magarce do zelene trave
pazi i ovde mei
znaci, i naslov ti je fals, fali MAY, mozda hoce, a mozda i nece, pa sad ako je puton som da se peca iTramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije
onda i treba da izgubi ratboji mogućnosti
Ma ne, ja sam budala, ti ozbiljan analitičar. Putinove crvene linije postoje samo da bi ih drugi zapišavali.Bilo bi zanimljivo da se zezaš, ali ti si mrtav ozbiljan...
I po tvojoj proceni će Ukrajina sve da povrati, uključujući i Krim?Ma ne, ja sam budala, ti ozbiljan analitičar. Putinove crvene linije postoje samo da bi ih drugi zapišavali.
Čak je i Trump shvatio da je Rusija na koljenima i nonšalantno priča o Tomahawcima za Ukrajinu, dok se nekada vodila rasprava o isporuci Himarsa, Atacma, JDAM-ma koji mogu dobaciti malo preko granice.
Sad ih Ameri navode na što da padnu.
Putin ne mrda iz bunkera za to vrijeme.
U dvije godine Rusi u Ukrajini zauzeli područje veličine Beogradskog regiona, s tim da su u međuvremenu morali oslobađati i dijelove Rusije, ostali bez goriva i tenkova, vojnika isto više nema, Sjevernokorejci marširaju Rusijom.....