Ruski ambasador o protestima: Zapad je od pocetka umesan u krizu u Srbiji

Zaharova je o tome pricala pre tri godine, meni se cinilo da je kod nas nemoguce jer nemaju nikakvu podrsku u narodu. Ipak nasli su je u vidu manipulacije maloletnicima i mladjim punoletnicima, neverovatno...
ne obracaj paznju na Mitroviceve medije. Po njima , Vucic je vec pobego u Rusiju, Srbija je vec u NATO, naravno , Rusija je izgubila rat od ukrajine, itd..........
Jedno mi je zapalo za oko.........pratim pojedince (i pored toga sto cesto menjaju nikove) godinama, i pokazalo se da SVI ONI KOJI GODINAMA PROPAGIRAJU AMERIKU, NATO, UNISTENJE RUSIJE..........SADA SU TI ISTI , GLAVNI PROMOTERI BLOKADERA.....Nije tesko zakljuciti o kakvim tipovima se radi i zasto se tako ponasaju. Bezopasni su iz prostog razloga sto ovaj forum prati izuzetno mali procenat gradjana Srbije koji zive u Srbiji a oni su ti kojima je ova propaganda na forumu namenjena. "Ovce" koje su podlozne ovim manipulacijama , uglavnom su gastarbajteri , oni koji ne zive u Srbiji , koji, kako smo i videli ovde na forumu , mogu samo sterilno da grakcu, bez ikakve sanse da njihovo graktanje dopre do najveceg dela gradjana Srbije.
Anglo-amerikancima preostaju samo Mitrovicevi mediji, ali njihov uticaj na gradjane Srbije, Vucic veoma uspesno anulira...........KO STO POKAZUJE STANJE NA TERENU.

Није ми јасна та руска "логика". И даље играју на карту жвалеге; контају да га могу држати у пат позицији?
oni imaju doktrinu medju-drzavnih, a ne medju-nacionalnih odnosa koje vide samo u sklopu svoje, ili neke druge, ali jedne drzave

evo ti primer:
tramp kaze da mu je zao ukra sto ginu, ali i rusa, ranije kada se htelo da menjaju putona, isto im je bilo zao rusa pod njim - tu zapadnu retoriku rusi nece dostici ni za milion godina, jer predpostavljaju drzavu i veri i naciji, ... mi samo kazemo duboka preuzela upravljanje iz senke, a za njih je to bogohuljenje

mi kazemo jedna nacija pod bogom, a za njih je drzava bog, i to aljek zna, te se zato stalno poziva na drzavu - sve to potice iz cezaro-papizma i njihove sulude ideje da su treci rim, a nas aljek da je konstantin, mene ako pitas bezboznistvo rimnskog carstva i konstantinovo, a ne da se proglasava za ravnog apostolima, to je zavera rimskog carstva na koju smo naseli, i odatle rusi i moskva bi da budu rim treci, nalsednica vizantije, a aljek siftar car konstantin

Poslednja izmena:
Стипе Месића, Фрање Туђмана, Алије Изетбеговића, Енвер Хоџе, Стаљина и Черчила лично. Папа , црни папа, разни приорати чуче у резерви. Ако не верујеш, обрати се свом идолу ДЈВ. Можеш и летећем др Жексу. :super:
Друг Стаљин нема везе са пленумашима, за остале не знам.

Jedno mi je zapalo za oko.........pratim pojedince (i pored toga sto cesto menjaju nikove) godinama, i pokazalo se da SVI ONI KOJI GODINAMA PROPAGIRAJU AMERIKU, NATO, UNISTENJE RUSIJE..........SADA SU TI ISTI , GLAVNI PROMOTERI BLOKADERA.....Nije tesko zakljuciti o kakvim tipovima se radi i zasto se tako ponasaju.
То је тзв."Друга Србија", зна се шта они мисле о НАТО, Русији, КиМ, Српској итд.Сада отворено шире мржњу према Србима из Српске, што је логичан наставак њихове кампање да је Српска наводно геноцидна.

Не може се рећи да госим амбасадор није у праву. :super:
жвала шредер.jpg
SOROŠEV MALI.jpeg
УСАИД2 ЖВАЛА.jpeg

То је тзв."Друга Србија", зна се шта они мисле о НАТО, Русији, КиМ, Српској итд.Сада отворено шире мржњу према Србима из Српске, што је логичан наставак њихове кампање да је Српска наводно геноцидна.
ma nemaju oni mozga za tako komplikovane stvari. Oni jednostavno nadnicare za par dolara ne postavljajuci nikakva podpitanja u vezi naredjenja iz londona i vasingtona. KORISNI IDIOTI.

zapad stoji iza pokisaja obojene revolucije tvrdi ruski ambasador u nasoj zemlji

Slazete se ili ne?
Руси су се о тој теми изјаснили на највишем нивоу.
Дугин је све лепо објаснио, али ти се изгледа не слажеш са њим?

"Срби желе да Вучић оде. То је сигурно. И сви Срби то желе. У овом тренутку он има државу и нула подршке међу становништвом Србије. Једино што људи који се боје још једне обојене револуције не учествују у протестима, не излазе на тргове, они не скандирају. Но, Вучићу је дошао крај. Његов легитимитет је нестао. Мислим да је циљ тих протеста да он просто нестане. Никакви компромиси, договори или неки конкретнији практичнији циљеви неће решити ту ситуацију. Вучић мора да оде. То је мишљење српског друштва. При том, Срби јасно схватају шта неће, али потпуно им није јасно шта хоће. Јер они, у извесном смислу, желе сасвим супротне ствари, неке су нереалне, неке немогуће, неке би им се обиле о главу и за њих би морали да плате још већу цену", рекао је Дугин.

Back