zbiljaš Ističe se Poruka 2.345 četvrtak u 19:30 - Tramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije #26
Mej bregami Buduća legenda Poruka 45.251 četvrtak u 19:32 - Tramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije #27 Počinje gašenje struje i grijanja po Rusiji, a snijeg već pada.
Casual Observer Stara legenda Poruka 88.588 četvrtak u 19:34 - Tramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije #28 Pumpaj Dinstanović: Bukvalno se može desiti da se Tramp predomisli sutra ujutro i kaže Putin moj drug. Kliknite za proširenje...
Pumpaj Dinstanović: Bukvalno se može desiti da se Tramp predomisli sutra ujutro i kaže Putin moj drug. Kliknite za proširenje...
Bojan_BRT Buduća legenda Poruka 30.179 četvrtak u 19:35 - Tramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije #29 Kad polete tomahavci ka Moskvi Rusija kupi prnje i povlaci se u Sibir, strasno oruzje velikog dometa brzine poljoprivrednog aviona
Kad polete tomahavci ka Moskvi Rusija kupi prnje i povlaci se u Sibir, strasno oruzje velikog dometa brzine poljoprivrednog aviona
zbiljaš Ističe se Poruka 2.345 četvrtak u 19:39 - Tramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije #30
zbiljaš Ističe se Poruka 2.345 četvrtak u 19:42 - Tramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije #31
zbiljaš Ističe se Poruka 2.345 četvrtak u 19:44 - Tramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije #32
zbiljaš Ističe se Poruka 2.345 četvrtak u 19:45 - Tramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije #33
KESH Buduća legenda Poruka 41.364 četvrtak u 19:48 - Tramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije #34 Frtajler: Dramatično blickrig rusko osvajanje Ukrajine u zadnjih godinu dana izgleda ovako Pogledajte prilog 1793878 Dug je put do Lavova. Ali kako su mi to filoputini objasnili, "Rusima se nikud ne žuri". Kliknite za proširenje... Zar to sve nije bilo palo koliko najkasnije sutra prije 11 godina? Kako to kako to
Frtajler: Dramatično blickrig rusko osvajanje Ukrajine u zadnjih godinu dana izgleda ovako Pogledajte prilog 1793878 Dug je put do Lavova. Ali kako su mi to filoputini objasnili, "Rusima se nikud ne žuri". Kliknite za proširenje... Zar to sve nije bilo palo koliko najkasnije sutra prije 11 godina? Kako to kako to
ЦрниГавран Domaćin Poruka 4.196 četvrtak u 20:03 - Tramp je konačno prelomio, Ukrajina će od SAD-a dobiti pomoć kakvu traži od početka invazije #35 Sad će crvene linije da se povuku