Tracevi i liste za odstrel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puf,pant....grrrr!
Ja ne stižem ni da iščitam sve što napišete, a kamoli da se sa nekim pošteno zakačim :evil:
Uostalom, pile sam ja za vas :cool:
Davno se učlanila, ali mi je dugo trebalo da se "uključim". I još uvek zaostajem.
Ali volim da vas čitam, pa sve ovako :eek::rumenko::roll::per::hahaha::cool:
Muž me je odavno proglasio za ludu :D

A očito sam zelena - nisam imala nikakvih loših iskustava, pp jedva da znam čemu služi, a i to mi je samo za najdraže :heart:

Kojo priseti se potpisa svoga ...mislim da tu lezi sustina problema . :)
Znam, hoćeš da kažeš da ti ja nisam naročito pametan drug? :lol:

Vidi dušo, šutnuću na trenutak šalu na stranu. To što je Kojatkin potpisao je trebalo da se dokaže! E, samo moja nenormalna duša zna koliko to košta... Hteo sam da kažem baš to isto... Guska svinji nije drug, pijana od ljubavi predatoru nije rođak, ona je njegov plen. Veoma lak. Nezanimljiv. :)

Ne znam kome se to pripisuje kao izrečena mudrost, moju memoriju je teško aktivirati na taj način. Kad čitam, čitam brzo i mnoogo, nije mi bitno ko je to napisao, već šta i na koji način. :)

Ko je to rekao? možda Linda zna. Ili Koto? One čitaju malo i sporo. :lol:

Citam tako novootvorene teme i razmisljam koliko se trovaca i trovacica pojavilo " ni od kuda "...Koliko se zlobe nakotilo ovde u ovom leglu svega i svacega...Koliko ljudi sebi daju za pravo da pljuju po nekome i iznose neke kvazi cinjenice, a pri tom nemajuci muda da pisu pod svojim nikom...
Samo nicu kao pecurke posle kise...

Te deteline, te soram srede, ta neka slova, te astrice...svasta cemo jos ovde procitati...ali i nauciti od njih...Recimo, kako ustedeti eur i nesto, kolika je cija plata, kome se upada i pravi profil...ovde gore nego u CSI - u ... ovde se cak nestaje i u kineskoj radnji, dobijaju se vaske od njih jer imaju svi kratku kosu...Mozda se dobija i slepilo, ono kokosije...posto su kosooki pa stalno zmire...? Ko zna...Ili ovi sto na svaki clanak koji su procitali u novinama otvaraju besmislene teme, sa jos debilnijom tematikom...

I koga sad odstreliti...? Te, sto su im dopustili da se nakote ili nakocene...?

sta bi ti zeno rekla da pricitas sledeci sadrzaj (pripremi se :)...ne ide princeza u kineski sop-kinezi imaju vaske a do tog zakljucka je doslaj er su oni svi kratko osisani! :dash:
ajme meni.
i stas, onda udaris po zehebanciji tipa da, da, to su kineske vaske sa kosim ocima sto prenose vasji grip!:rotf:

eee sa ovog pdf ne bih nikog upucala, sem macka ako bi opet povampirio temu koja nikako da se upokoji a koliko puta smo joj davali 40 dana ( naziv doticne teme niko da ne pominje, a ko je vrati na prvu stranu i njega/nju cu da ustrelim) :evil:

i stabujem in di aj ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back