LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
ko bre radi? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Марио има искуства, не знам што си га зајахала?
Човек је, ако мало боље прочиташ написао много паметних ствари које могу помоћи.
П.С. Можда си мене заборавила?![]()
Jao a kako mi je Beso isprva isla na ganglije a onda je nesto napisala ubio me bog ako znam sta i od tad mi je simpatikus totalis.
Ae omasila sam temu![]()
E aj sad Beso otvori temu koga volite na forumu i zasto pa da se izljubimo svi i na spavanje ...mislim sutra se radi![]()

Zvezdanka, pises mi u profil a ne znam gde da ti odgovorim pa cu ovde
Ne potpaljujem vatru, mislim da svako ko nje u stanju o ovome normalno da prica i vredja se a posle salje pp-ove, kazne (ako je mod) i vredjajuce reputacije - ima problem sa ovim ovde.
Tako da - ili cemo biti pusteni da se pljujemo javno ili cemo da ukinemo "kazne" i tajna vredjanja.
Ako se necemo pljuvati - onda se necemo pljuvati uopste.
@Gvirka Smizika
e, ko da se niste ovdje dosta...cmakale...cijeli pod klizav ebo te...
iduci put stanite u kadu pa... cavrljajte...![]()
Hahahahaha, jaooooo i ti meni!!! Umrecu od smeha.
Mislila sam da se furas da si mala, plava devojcica koja nista ne zna i koju interesuju samo cipele a onda me bilo sramota od sebe kad sam procitala koliko si pametna i koliko uvek znas sta pricas i koliko si cool!
mene nervira beso zato sto neprestano tripuje.Hellen i Wanda
Imali smo jednog Sofronija do sad a sad imamo komplet.
A ja prvo mislila da Wanda proganja Hellen i cak sam se i uplasila.Uopste nisam znala da imaju neke veze ali mi upalo u oci ova sto se samo slaze i pise "e taman sam to htela da napisem a ti me preduhitrila".
Onda mi bilo cudno sto Hellen ne reaguje, ali ajde, svako voli da ga neko obozava ma kako nam bio u dup.etu stalno.
Ali, kad neko pocne da se ponasa kao bit-bul prema ostalim clanovima jer mu se UCINILO da su mu "dirali" dragu osobu iz RL, to je po meni vec sumanuto.
Od jedne jos i da se branis, ali od dve....je.bote.
Ali kad sam saznala da imaju veze, a posto je Hellen moderator tu se ne sme mnogo talasati prvo sam bila ovakvaa onda ovakva
.
(obaska sto sam bila naguzena jednom ispod zita ali to ne znate)
I tako...sad ce da dodje koto i da stavi katanac.![]()

mirkaaaaaa![]()
Ljubi Mira pametnu glavicu , nemoj da mi se sekiras , znas ti da ja tebe volim i da te zekim, rerne mi nase![]()
Btw kako radi ???
Ja još nisam probala![]()

Zvezdanka, pises mi u profil a ne znam gde da ti odgovorim pa cu ovde
Ne potpaljujem vatru, mislim da svako ko nje u stanju o ovome normalno da prica i vredja se a posle salje pp-ove, kazne (ako je mod) i vredjajuce reputacije - ima problem sa ovim ovde.
Tako da - ili cemo biti pusteni da se pljujemo javno ili cemo da ukinemo "kazne" i tajna vredjanja.
Ako se necemo pljuvati - onda se necemo pljuvati uopste.

..shto ste fine, bre..
..ja zakljuchila da vas sve redom jednog dana chitam i trepcem i odushevljavam se
i delila bih ne 5 nego 255 reputacija,
a drugog vas chitam i pitam se shta cu ja ovde..
..ma nekad prochitam svoje postove pa se iznerviram..![]()

Eto i Vragana ume da bude cool kad je u mom drustvu![]()

Da nije balkanac klasican i da ne potencira toliko svoju savrsenost cenila bi njegovo pisanije. Ovako....bacio je senku na sebe i sad mi sve sto napise deluje retardirano.
P.S. Nisam te zaboravila, opasno se zabavljam citajuci te.

..ja sam se dugo bojala od vragane..![]()

А ја мислим да си ти љубоморна.
Ето морала сам да напишем.
Баш ми тако делујеш, завидно.
Можеш се љутити ако хоћеш, можеш чак и пустити твоју клапу на мене, да ме пљују, нема везе, навикла сам.
Али те не бих остранила одавде јер би фалила твоја сурова рука неправде.
Поззз
![]()

Hellen i Wanda
(obaska sto sam bila naguzena jednom ispod zita ali to ne znate)
I tako...sad ce da dodje koto i da stavi katanac.![]()

ma jok. sto sam imala , ja sam kazala..a ti misli sta ti volja..slobodan forum..Dokazi.![]()

umrecu
hellen i wanda guzile beso ispod zita a koto cuvala strazu
joooj morala...

hellen i wanda guzile beso ispod zita a koto cuvala strazu
joooj morala...

kako se samo varas
mirka ima pun k..ofer mana
ali zavist nije jedna od njih![]()

umrecu
znaci samo ja odjekujem u kraju
zamisljam scenu![]()

hahahahah..znaci, sanjacu majke mi..umrecu