Tracevi i liste za odstrel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ја што сам старија све ми је мање до расправе.... старим.....а тако сам умела својски да опелетм по неком а сад само музика, лептирићи и остала чудеса

Ne bi nikoga odstranila pošto ovaj forum ne shvatam za neku svojinu pa ja sad treba da pospremam prema svom ukusu. Ko mi se sviđa, čitam njegove postove, ko ne - ne čitam.... Mislim - živi i pusti druge da žive!

:klap::klap::klap::klap::klap:
А ја што сам старија све ми је мање до расправе.... старим.....а тако сам умела својски да опелетм по неком а сад само музика, лептирићи и остала чудеса

:klap::klap:

ahahah u isto vreme
idem sad na posao,al veceras ako bude vina u frizideru,napisacu nesto veselo:lol:

ima li tog vina?
Svrbi me tastatura al necuuuuuu.
Ja sam DAMA :lol:

I prelezala sam tu forumsku bolset vec vise puta , valjda sam sad stekla neki imunitet ;)

pa jesi, ali t ne znači da ne može u blažoj formi da te dotakne
jao niko ne sme da napiše, kakve ste =P
ja bih odstranila mačku vračarku, al ona se sama odstranila
el muertea
i tako, ne mogu da se setim više sa žk. a ljis je posebna tema.

zašto pobogu, baš su fini likovi oboje (naročito mačka):bye:

:lol: Pa uglavnom me prozivaju lichno, zato su mi i mnoge teme zakljucane.:lol: Mislim da forum pomalo ne trpi indivudalizam ;) I da smatram da postoje 'klanovi' i da je to savrseno normalno. Svaka komuna ima podeljenost i svako brani nekog svog ;)

Evo ja ću rado da popijem kafu sa tobom i istračarim se....kojem god klanu da (ne) pripadaš....:heart:

u početku svog forumaškog iskustva imala sam običaj da mislim
jaoooo koooja je ovo budala.....
al čitajući postove, shvatila sam da od svakog možeš da pročitaš i nešto pametno i da se složiš i ne složiš i da pomislim koje su ovo gluposti.... i ovako i onako....

Тако је.:ok:
И увек постоји опција игноре.

Мада искрено и од оних који ме, рецимо нервирају, може се свашта научити.;)

Форум к'о форум.:D
Читам постове и свађам се само са Бесо-м, постављачицом теме.:lol:

Не бих никог одстранила.

Мада, имам фазе кад сам мање и кад сам више толерантна према ставовима који ми се не свиђају, е онда те особе или ту особу ставим на листу игнорисаних на који дан.
Велика је штета што у реалном животу не постоји тај неки тастер, да се искључим кад наиђе неко ко ми степује по живцима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back