Becky Thatcher
Domaćin
- Poruka
- 3.587
- kuhinja
- krpe
- nega tela
- međuženski odnosi
a što se ne bi mešali u međuženske odnose, molim lepo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- kuhinja
- krpe
- nega tela
- međuženski odnosi

ja ne bih nikoga ali bi odgovorila nekima kako zasluzuju,onako socno i to sve,al ne mogu ne bi bio redmoja licnost je tako sputana i okovana
al nema veze samo se celicim za zivot!
![]()
Ne bi nikoga odstranila pošto ovaj forum ne shvatam za neku svojinu pa ja sad treba da pospremam prema svom ukusu. Ko mi se sviđa, čitam njegove postove, ko ne - ne čitam.... Mislim - živi i pusti druge da žive!

Ne bi nikoga odstranila pošto ovaj forum ne shvatam za neku svojinu pa ja sad treba da pospremam prema svom ukusu. Ko mi se sviđa, čitam njegove postove, ko ne - ne čitam.... Mislim - živi i pusti druge da žive!
Blokirala sam par slucajeva koji me nerviraju ali iskljucivo sa PDF Politika.

a kako se to radi?!?!
ne bih ja, ali me proganja jedna zena, kaze da je nerviram mnogo..pa da joj pomognem...
dobra sam, sta cu!![]()

А ја што сам старија све ми је мање до расправе.... старим.....а тако сам умела својски да опелетм по неком а сад само музика, лептирићи и остала чудеса

ahahah u isto vreme
idem sad na posao,al veceras ako bude vina u frizideru,napisacu nesto veselo![]()
Svrbi me tastatura al necuuuuuu.
Ja sam DAMA![]()
I prelezala sam tu forumsku bolset vec vise puta , valjda sam sad stekla neki imunitet![]()
jao niko ne sme da napiše, kakve ste =P
ja bih odstranila mačku vračarku, al ona se sama odstranila
el muertea
i tako, ne mogu da se setim više sa žk. a ljis je posebna tema.

A ti baš želiš naslovnu stranu- kuhinja
- krpe
- nega tela
- međuženski odnosi
evo evo ja bih odstranila neozbiljka 
jao e ne mogu da kuvampa ima i boljih stvari za chelichenje poput razvijanja jufki, pravljenja sarmi i sl... mislim barem ne morash saradjivati sa oloshom

Pa uglavnom me prozivaju lichno, zato su mi i mnoge teme zakljucane.
Mislim da forum pomalo ne trpi indivudalizam
))Pa uglavnom me prozivaju lichno, zato su mi i mnoge teme zakljucane.
Mislim da forum pomalo ne trpi indivudalizam
I da smatram da postoje 'klanovi' i da je to savrseno normalno. Svaka komuna ima podeljenost i svako brani nekog svog
![]()

Evo ja ću rado da popijem kafu sa tobom i istračarim se....kojem god klanu da (ne) pripadaš....![]()

Pa pile ti si slabo na LjiS-u. Ja sam ti jedna od retkih amoralnih forumashica
, koja ima mane i priznaje . Svaka tema mi se na kraju svede na lichno 

u početku svog forumaškog iskustva imala sam običaj da mislim
jaoooo koooja je ovo budala.....
al čitajući postove, shvatila sam da od svakog možeš da pročitaš i nešto pametno i da se složiš i ne složiš i da pomislim koje su ovo gluposti.... i ovako i onako....