- Poruka
- 15.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deklasirani ste...
mi smo ih dobili kad je bilo bitno.....
1:0 u prvenstvu za bolje![]()
ko jeebe kup![]()

tako je najsladje...Vi ste daklasirani....a vi ste dobili Fulam samo 1-0...![]()
tako je najsladje...
1 gol i 3 boda....nek idu oni da se lome u kup u dalju rundu...i onako nece da uznu trofej....![]()

Modrić je super igrač za te prosečne klubove tipa Totenhem ili npr. Fiorentina u kalču, ali onakvo preterivanje kao u njihovim medijima još nisam videoSlažem se za Totenhemaniju, juče smo mogli pročitati da su Modrić i King bolji nego što su Skols i Ferdinand ikada bili.
...Prvi je asistent Primere (14) i drugi strelac (21) ... Prošle godine je bio daleko ispred svih ostalih i ponovio onu čuvenu Ronaldovu sezonu sa 47 golova, a ove je još luđi - 37 golova i 18 asistencija na 32 utakmiceGrizli se za Mesija propisno izlupetao jer Mesi je magičar, tu nema zbora. Čovek je u isto vreme jedan od najboljih strelaca i asistenata Primere, šta više reći?!

... Fali mu još 11 golova da poboljša učinak koji se može smatrati najboljom sezonom u protekloj deceniji, a pošto je ostalo još 3 i po meseca do kraja sezone, i nekih 20-25 tekmi, 100% obara rekord ...Sad je komsija cackao oko elektriku,bilo mu zao da plati majstora i napravi covek picvajz....cela je zgrada ostala bez struje....hteo sam izrazito da ga odrobijam...budala...
@SRV
ta situacija i ova danas nemaju veze jedno sa drugo...![]()
To je povlacenje u sesnestercu posle prekida...
Modrić je super igrač za te prosečne klubove tipa Totenhem ili npr. Fiorentina u kalču, ali onakvo preterivanje kao u njihovim medijima još nisam video...
Prvi je asistent Primere (14) i drugi strelac (21) ... Prošle godine je bio daleko ispred svih ostalih i ponovio onu čuvenu Ronaldovu sezonu sa 47 golova, a ove je još luđi - 37 golova i 18 asistencija na 32 utakmice... Fali mu još 11 golova da poboljša učinak koji se može smatrati najboljom sezonom u protekloj deceniji, a pošto je ostalo još 3 i po meseca do kraja sezone, i nekih 20-25 tekmi, 100% obara rekord ...
Dve godine u nizu je najbolji strelac LŠ-a, ima veliku šansu da ove godine nastavi taj niz i da pre 24-e godine uđe u 10 najboljih strelaca u istoriji LŠ-a ...

Mislim da bi odrić bio jedan solidan igrač igrač u velikim klubovima, ne verujem da bi bio svetska klasa tipa Ćavi, Iniesta, Sesk, Pirlo ili Skols iz mlađijeh dana ... On je već sad formiran igrač, i igra jako dobro, ali ne verujem da bi mogao toliko da napreduje pa da dostigne nivo najboljih igrača na toj poziciji ...Možda bi Modrić, posle dvogodišnjeg rada sa nekim velikim trenerom (npr.Fergusonom) postao igrač svetske klase. Ako Totenhem ne uđe u LŠ sledeća sezona bi mogla biti korak nazad, kao uostalom za sve vedete Totenhema. Nije problem što HR mediji preteruju nego što ovi naši misle da je to istina![]()
Baš i moj burazer je posle zadnje tekme rekao da je ovakav skor nerealan i na FM-u kad varašZa Mesija si sve rekao, ovakav skor sam ja imao na igrici New Star Soccer, nerealno je. Imamo čast i privilegiju da gledamo takvog majstora a gledaćemo njegove bravure još minimum 7-8 godina.
Dovedi ga Levi zmaje pa Ligu Sampiona da uzimamo.... 
. Ili mozda Andersona 

23:03 - Neverovatno, ali Viljareal je odbio čak 35 miliona evra od Totenhema za Đuzepea Rosija! Koliko je sjajni napadač potreban „žutoj podmornici“ dovoljno govori ova informacija, kao i to da njihova uprava nije poput nekih drugih koje tokom prelaznog roka govore jedno, a onda u njegov suton nešto sasvim drugo.
Odličan igrač...možda na ljeto pređe, mislim da mu je vrijeme da se vrati u PL.

Pa Blic kao i svi ostali mediji ovdje, samo prenose vijesti...ništa više.