Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odlicno! Sa ovakvim timom pobedili u gostima. Sjajno, jos i citi nereseno sa Birmingemom. Zbog glupog Reala nisam gledao drugo poluvreme. Jel zna neko kako smo igrali drugo poluvreme. Jel Gomes Sve spasavao ili smo trebali i drugi da damo? Kao sto ja rekao juce, bice nama citi opet takmac za 4 mesto!

Odlicno! Sa ovakvim timom pobedili u gostima. Sjajno, jos i citi nereseno sa Birmingemom. Zbog glupog Reala nisam gledao drugo poluvreme. Jel zna neko kako smo igrali drugo poluvreme. Jel Gomes Sve spasavao ili smo trebali i drugi da damo? Kao sto ja rekao juce, bice nama citi opet takmac za 4 mesto!

Branio je na nivou....mogli su lako da nas obrnu...zivce su mi trenirali do zadnjeg minuta...Samo polako...nije nam daleko cetvrto mesto :)

Branio je na nivou....mogli su lako da nas obrnu...zivce su mi trenirali do zadnjeg minuta...Samo polako...nije nam daleko cetvrto mesto :)

Kao sto sam ti juce rekao, nama ce siti biti glavni rival za to 4 mesto. Gledao sam njihov i nas raspored. Mogu ti reci da je njihov i tezi. Ako to sve bude kako treba, eto nas na mestu br. 4. Al neki igraci da se sto pre vrate.

Ako se budete oslonili na Siti za 4. mjesto...od 4. mjesta nece biti nista...
Ja mislim da je ovaj tim kadar da napravi izuzetne stvari...i to pricam vec dugo unazad... Cak i prije nego sto je dosao Ramos za trenera, jos za vrijeme Jola(mislim da se to moze primjetiti po mojim nekadasnjim postovima...mada ko ce to sad traziti:D)...
Vidio sam tada neku iskru u Totenhemu... Ta iskra sve zesce zraci kako vrijeme prolazi... Neki pokvarenjak bi rekao... Para vrti gdje burgija nece... Ili...jeste, jeste...ta iskra im je Levijev novac... Ali ja cu reci da Totenhem izgleda kao tim za primjer...i meni je tako izgledao i kada je bio medju posljednjima i sada kada je medju prvima...nista se nije promjenilo... I srecom a i zaslugom ima veliki broj navijaca koji navijaju srcem za svoj klub...
Ocekujem mnogo pobjeda Totenhema do kraja sezone jer ovaj tim ima karakter, slogu i prelijepu igru(toliko lijepu da je po meni najljepsa na svijetu)... :ok:

P.S. Rafa za Krauca...vrlo jednostavno za novu pobjedu...;)

Poslednja izmena:
Ja se nekako, kao i svake godine, bojim vise "nasih" povreda igraca, nego protivnika. Neko bi mogao film da napravi o tome kako Totenhem krpi tim za svaku utakmicu,a ipak je tu gde jeste. Sada citam da su i za utakmicu sa Milanom pod znakom pitanja Modric, Bejl... Al valjda ima neka inekcija koja cini cuda :) A sto se tice tog cetvrtog mesta, pa iako nam je trenutno Celzi blizi, milsim da ce oni ganjati Mancestera u borbi za titulu. Dok siti ce biti ili 4 ili 5. Bice oni i ispod Arsenala i ispod Celzija. Tako da mozda opet presudi duel pri kraju prvenstva, kao i prosle godine, citi totenhem.

Harryju draži Woodgate koji nije igrao 14 mjeseci: "Ćorluka kao centralni branič? Hvala, ne bih"

VEDRAN ĆORLUKA ne kotira visoko u planovima Tottenhamova menadžera Harryja Redknappa, poznato je već dulje vrijeme. Prema izjavi koju je šef struke Spursa dao engleskim medijima - neće niti ubuduće.

U 25. kolu prvenstva Tottenham danas gostuje kod Blackburna, što bi mogla biti prva službena utakmica nakon pauze duge 14 mjeseci za Jonathana Woodgatea nakon što se ovaj, čini se, othrvao kroničnim problemima s preponama.

Upitan hoće li Woodgate biti u momčadi ili će svoje mjesto ondje naći Ćorluka uz Sebastiena Bassonga, Redknapp je jasno kazao:

"Zdravi Woodgate opcija je za koju bih se odlučio ispred svih ostalih. Svakako ne bih htio igrati s Ćorlukom i Bassongom. Ne znam jeste li gledali utakmicu protiv West Hama (poraz Tottenhama 1:0), no nakon nje sam odlučio da mi ta dvojica neće zajedno igrati."

Ćorluka je ove sezone odigrao šest ligaških utakmica za Spurse od čega četiri, a posljednju protiv West Hama u 6. kolu, u punoj minutaži. Jednom je ušao u sudačkoj nadoknadi, a posljednji puta u utakmici 21. kola protiv Fulhama. Tom prilikom na teren je utrčao u 27. minuti.

Čarli nemre igrat stopera u Engleskoj jer je spor, ne ide na prvu loptu i glavom igra prosječno. Inteligencija, tehnika i dobro pozicioniranje mu na toj poziciji nisu dosta. Ali je zato dobar desni bek, dobro hrani Lennona i čuva mu leđa i bolji je igrač od Huttona koji zayebe gol svaku drugu tekmu.

Čarli nemre igrat stopera u Engleskoj jer je spor, ne ide na prvu loptu i glavom igra prosječno. Inteligencija, tehnika i dobro pozicioniranje mu na toj poziciji nisu dosta. Ali je zato dobar desni bek, dobro hrani Lennona i čuva mu leđa i bolji je igrač od Huttona koji zayebe gol svaku drugu tekmu.

Slazem se sa ovim...ono kad se pogleda jeste da Haton trci napred nazad..ubacuje se u napad i tako na tu temu...jeste da ima solidan centarsut i zna sutem da zapreti....ali mnogo keenja pozadi...Nadam se da je Hari dovoljno video i da ce ubuduce Corluka da igra u startnu...

Ako se budete oslonili na Siti za 4. mjesto...od 4. mjesta nece biti nista...
Ja mislim da je ovaj tim kadar da napravi izuzetne stvari...i to pricam vec dugo unazad... Cak i prije nego sto je dosao Ramos za trenera, jos za vrijeme Jola(mislim da se to moze primjetiti po mojim nekadasnjim postovima...mada ko ce to sad traziti:D)...
Vidio sam tada neku iskru u Totenhemu... Ta iskra sve zesce zraci kako vrijeme prolazi... Neki pokvarenjak bi rekao... Para vrti gdje burgija nece... Ili...jeste, jeste...ta iskra im je Levijev novac... Ali ja cu reci da Totenhem izgleda kao tim za primjer...i meni je tako izgledao i kada je bio medju posljednjima i sada kada je medju prvima...nista se nije promjenilo... I srecom a i zaslugom ima veliki broj navijaca koji navijaju srcem za svoj klub...
Ocekujem mnogo pobjeda Totenhema do kraja sezone jer ovaj tim ima karakter, slogu i prelijepu igru(toliko lijepu da je po meni najljepsa na svijetu)... :ok:

P.S. Rafa za Krauca...vrlo jednostavno za novu pobjedu...;)

koliko emocija u postu, kako samo slikas recima, samo sto nisam zaplakao :lol:

koliko emocija u postu, kako samo slikas recima, samo sto nisam zaplakao :lol:

w_toro_blk.jpg

Igraci koji su kod Milana trenutno povredjeni i nisu sigurni za mec sa Totenhemom su Clarence Seedorf, Kevin-Prince Boateng, Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso, Gianluca Zambrotta, Marco Amelia, Rodney Strasser, Nicola Legrottaglie and Filippo Inzaghi, Ambrossini. A sa druge strane kod Totenhema, to su Ledley King, Tom Huddlestone, Gareth Bale and Younes Kaboul, Luka Modric, Steven Pieenar. Bice to velika trka izmedju doktora dve ekipe. A kako stvari stoje moze da presudi i to ko ima jacu klupu.

Igraci koji su kod Milana trenutno povredjeni i nisu sigurni za mec sa Totenhemom su Clarence Seedorf, Kevin-Prince Boateng, Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso, Gianluca Zambrotta, Marco Amelia, Rodney Strasser, Nicola Legrottaglie and Filippo Inzaghi, Ambrossini. A sa druge strane kod Totenhema, to su Ledley King, Tom Huddlestone, Gareth Bale and Younes Kaboul, Luka Modric, Steven Pieenar. Bice to velika trka izmedju doktora dve ekipe. A kako stvari stoje moze da presudi i to ko ima jacu klupu.

uz to udari da je Dzenas suspendovan....
ufff....opravljaj gi doktore ti si nam jedina nada :)

A sta je sa Pienara....kad se pa on povredi???

Za sutra, Pienar se vratio, a Douson imao samo jedan mec suspenzije, tako da i on igra. Tako da bi tim mogao da izgleda ovako. Gomes,Corluka,Ekoto,Douson,Galas,Lenon,Pienar,Vdv,Palasios,Krauc,Defo. Za nova 3 boda.

@miki
Pa daj malo vjere... Napadac vam je dao gol za pobjedu u prosloj teskoj utakmici...
Mancester je danas igrao sa 3 napadaca...i? Njih trojica ne mogu da igraju na za Piterboro?

@Splatt91
Ne znam samo na koje 4. mjesto mislis... Jedino 4. mjesto koje mozete da osvojite je 4. mjesto od pozadi...:hahaha1:

@Tema
Totenhem i dalje krasi ono zbog cega su neki ovdje potrosili maramice...
Bravo momci... Ponosan sam na svoje komsije!;) :klap:

@ GRIZLLY

Za liverpul si u pravu. Al za ove nase napadace, sve sto govorim je istina. Ja njih cekam vec pola sezone. I stalno nas vade VdV,Bejl,Lennon, Kranjcar.... A da bi tim bio uspesan moras imati napadaca od 15 golova po sezoni. (u svim takmicenjima) . I konacno da neko smiri United. ocekujem sutra da Celzi od 1 minuta kidise na gol Liverpula. Ovo je njihova sansa. Arsenal nereseno, United izgubio. A sto se nas tice mi idemo tamo i gde smo naumili, na poziciju br 4.

Back