Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovi majmuni iz Njukastal nisu hteli da puste Kerola u Totenhem, nego ga prodali Liverpulu. A Tores izgleda prelazi u Celzi. totenhem pokusava sve zivo da dovede u zadnjim satima. Od Fila Nevila, preko Forlana do Aguera.

kako be odbise 45 miliona evra za Kuna......Jeeeeeeboteeee.....taman sam natego malo da zalijem za srecan mu dolazak u nase redove i nista....

Nije mi uopste jasno sta Rednap namerava. Izgleda ce ostaviti Vudgejta u 25 igraca za drugi deo sezone. Al ce valjda kupiti napadaca. U 20 kola napadaci su dali 5 golova. Evo pise da ce dati zadnju ponudu za Rosija, 30 miliona.

Citam kako Rednap place sto su mu je u zadnjem trenutku propao transfer Carli Adama, i Forlana. Inace nije imao dosta vremena da to resi. "Samo" mesec dana! Ne daj boze da mu se jos neko povredi, pogotovo iz odbrane, jer ce morati omladince da ubacuje.

Poslednja izmena:
Citam kako Rednap place sto su mu je u zadnjem trenutku propao transfer Carli Adama, i Forlana. Inace nije imao dosta vremena da to resi. "Samo" mesec dana! Ne daj boze da mu se jos neko povredi, pogotovo iz odbrane, jer ce morati omladince da ubacuje.

ma opusteno....bitno je da su nam svi tu....najvece pojacanje ce nam biti povratak Hadlstona i Kinga....netrebaju nama silna pojacanja da bi bili medju prva cetiri...dovoljno je i ovo sto imamo ;)

NEW KING BLOW FOR TOTTENHAM

Tottenham's defensive problems continue to mount with the news that captain Ledley King is to undergo an operation on his groin on Wednesday as manager Harry Redknapp admitted he is "nowhere near" being able to play.

The 30-year-old has been bedevilled by injuries in recent years, particularly to his knees, undertaking a limited training programme in order to manage the problem.

The news comes as a blow to Redknapp, who is already without the suspended Michael Dawson and injured Younes Kaboul and William Gallas at the back. He is likely to be forced to rush Jonathan Woodgate, who has suffered groin problems of his own, back into action.

Redknapp said: "Ledley will have an operation. He is nowhere near ready to play."

O Ovome sam ja govorio!!

NEW KING BLOW FOR TOTTENHAM

Tottenham's defensive problems continue to mount with the news that captain Ledley King is to undergo an operation on his groin on Wednesday as manager Harry Redknapp admitted he is "nowhere near" being able to play.

The 30-year-old has been bedevilled by injuries in recent years, particularly to his knees, undertaking a limited training programme in order to manage the problem.

The news comes as a blow to Redknapp, who is already without the suspended Michael Dawson and injured Younes Kaboul and William Gallas at the back. He is likely to be forced to rush Jonathan Woodgate, who has suffered groin problems of his own, back into action.

Redknapp said: "Ledley will have an operation. He is nowhere near ready to play."

O Ovome sam ja govorio!!

Sad muuda svoja jedem sto sam bezao sa casova engleskog :dash:
Sta kazu...kad je spreman???

King u sredu ide na operaciju, i ne znaju kad se vraca (a to znaci, ko zna kad). Douson mora da odradi suspenziju od 3 utakmice, a Kabul i Galas su isto povredjeni. Morace da pozuri sa vracanjem Vudgejta u akciju iako ni on nije 100% zdrav. Znaci imamo nepouzdanog Basonga, tu i tamo moze Corluka, a Vudgejt i Galas kad se vrate. A Douson pos;le 3 utakmice. al valjda Galas nije teze povredjen, pa bi i on mogao brzo.

King u sredu ide na operaciju, i ne znaju kad se vraca (a to znaci, ko zna kad). Douson mora da odradi suspenziju od 3 utakmice, a Kabul i Galas su isto povredjeni. Morace da pozuri sa vracanjem Vudgejta u akciju iako ni on nije 100% zdrav.

zasto su Vokera dali na pozamicu????
gledao sam ga protiv Arsenala...nije blistao ali mogao je da pomogne....za Vilu je na debiju dao gol....
sve se radi preko kuurca....

Ledli King na operaciji kolena

"Ledli će ići na operaciju. On nije ni blizu spreman da igra. Operacija bi trebalo da se obaviu sredu, videćemo kako će se situacija dalje razvijati".

Menadžer Totenhema nije mogao da prognozira koliko će kapiten odsustvovati sa terena. Ledli King je ponikao u Totenhemu i za klub sa Vajt Hart Lejna igra od 1997. godine. Ima 30 godine i za reprezentaciju Engleske odigrao je 21 meč.

King nije igrao od prošlog oktobra i utakmice sa Fulamom (2:1), kada je zbog povrede napustio teren. On je prethodnih godina imao mnogo problema sa povredama, pogotovo sa kolenom, zbog čega je trenirao po posebnom režimu.

Zbog povreda i suspenzija igrača Rednap ima mnogo problema sa sastavom tima, zbog čega bi mogao vrati u ekipu nedovoljno oporavljenog Džonatana Vudgejta.

Kabul sutra valjda ide na operaciju. Douson je suspendovan, King isto povredjen, Galas vuce sa sobom neku sitnu povredu. Citam kako Rednap razmislja da mnogo rizikuje sa Vudgejtom. Koji je inace odigrao samo dve utakmice sa rezervnim timom. A Basong po meni ipak nije dorastao za Totenhem. Koji ce on sastav sutra izvesti, jako me zanima. Al bojim se da nam konkurenti polako odmicu. Celzi dobijo na teskom gostovanju, sutra citi gostuje u Birmingemu. A arsenal preokrenuo protiv evertona. Bojim se da sutra moramo pobediti kako god znamo i umemo. Ja i dalje tvrdima da je nas rival za to famozno 4 mesto man citi. Imaju mec vise, sutra gostuju kod Birmingema. Znaci jako nam treba pobeda u Blekburnu.

Sad i ja citam da Modric ne igra. Bojim se da ce Totenhemu ambicije jako pasti. Da bi se mogli zadovoljiti nekom prosecnoscu, tj ligi evrope. A to ne valja. Danas ako pobedimo, bice veliki uspeh

Poslednja izmena:
Sad i ja citam da Modric ne igra. Bojim se da ce Totenhemu ambicije jako pasti. Da bi se mogli zadovoljiti nekom prosecnoscu, tj ligi evrope. A to ne valja. Danas ako ne izgubimo , dobro je

Ma gde nemozemo da uznemo cetvrto mestoo.....prosle sezone nam je Bejl celu sezonu bio na klupi....Modric nam je falio 6 meseci...Lenon 3....igrali smo bez Rafe...pa zavrsismo cetvrti.....
Ove sezone smo losiji jer igramo 4-5-1....prosle se znalo 4-4-2 ....Krauc spusta Defou i kidali smo.....jeste da Defo sada ne daje golove ali ni Rafa ih ne daje kada nema Krauca da mu ih spusti.......Defo i Krauc u napadu-Rafa u vezi i to je to....
danas mnogo tesko gostovanje.....i prosle sezone ko gosti smo se sa njima mucili....odlucio je Krauc sa dva gola....jedan u 45 a drugi pred sam kraj... ;)

Ma gde nemozemo da uznemo cetvrto mestoo.....prosle sezone nam je Bejl celu sezonu bio na klupi....Modric nam je falio 6 meseci...Lenon 3....igrali smo bez Rafe...pa zavrsismo cetvrti.....
Ove sezone smo losiji jer igramo 4-5-1....prosle se znalo 4-4-2 ....Krauc spusta Defou i kidali smo.....jeste da Defo sada ne daje golove ali ni Rafa ih ne daje kada nema Krauca da mu ih spusti.......Defo i Krauc u napadu-Rafa u vezi i to je to....
danas mnogo tesko gostovanje.....i prosle sezone ko gosti smo se sa njima mucili....odlucio je Krauc sa dva gola....jedan u 45 a drugi pred sam kraj... ;)

To sve jeste tako. Ali moras gledati i druge klubove. siti nije bio tolko jak kolko sada. Liverpul je isti kao i prosle godine, ako ne i slabiji :). I celzi se pojacao, kao sto je i arsenal bolji. To mene brine. Nismo mi losiji nego prosle godine, mozda smo i bolji, al su se drugi doobroo pojacali. To me brine

Nema kraja – i Modrić van terena

Totenhem će naredne dve sedmice igrati bez hrvatskog reprezentativca Luke Modrića kome je sinoć operisano slepo crevo, saopšteno je na sajtu londonskog kluba.

Igrač sredine terena je nakon popodnevnog treninga u utorak osetio jake bolove u stomaku i naknadno je utvrđeno da u pitanju upala slepog creva.

Modrićeva operacija dodatno je zakomplikovala kadrovsku situaciju u redovima "Pevaca", koji u sredu gostuju u Blekburnu u utakmici 25. kola Premijer lige.

Majkl Doson je suspendovan, Junes Kabul se žali na povredu kolena, a iskusni Vilijam Galas je pod znakom pitanja. Osim njih, u timu neće biti kapitena Ledlija Kinga i Toma Hadlstona, koji već duže odsutni usled teških povreda.

Jedina ohrabrujuća vest za iskusnog menadžera Harija Rednapa je mogući povratak reprezentativca Hondurasa Vilsona Palasiosa.

Ma zajebano na smrt....ako je Hari pametan mora da pocne sa Kraucom zbog Sambe...ceo tim nam je malecak ubice nas na prekidima :think: Ovako bi trebali:
Gomez-Hatton,Basong,Vudgejt(C),Ekoto-Lenon,Palasios,Dzenas,Rafa-Krauc,Defo

Nego Hari drka patku na Pienara....samo nas kvari...ic se nije uklopio a pa ce ga pusti...

Sad moramo da pobedimo da bi ostali u trci za cetiri najbolja....mogli smo ove sezone i vise ali povrede nas razyebase...

TO DARE IS TO DO :)

Harryju draži Woodgate koji nije igrao 14 mjeseci: "Ćorluka kao centralni branič? Hvala, ne bih"

VEDRAN ĆORLUKA ne kotira visoko u planovima Tottenhamova menadžera Harryja Redknappa, poznato je već dulje vrijeme. Prema izjavi koju je šef struke Spursa dao engleskim medijima - neće niti ubuduće.

U 25. kolu prvenstva Tottenham danas gostuje kod Blackburna, što bi mogla biti prva službena utakmica nakon pauze duge 14 mjeseci za Jonathana Woodgatea nakon što se ovaj, čini se, othrvao kroničnim problemima s preponama.

Upitan hoće li Woodgate biti u momčadi ili će svoje mjesto ondje naći Ćorluka uz Sebastiena Bassonga, Redknapp je jasno kazao:

"Zdravi Woodgate opcija je za koju bih se odlučio ispred svih ostalih. Svakako ne bih htio igrati s Ćorlukom i Bassongom. Ne znam jeste li gledali utakmicu protiv West Hama (poraz Tottenhama 1:0), no nakon nje sam odlučio da mi ta dvojica neće zajedno igrati."

Ćorluka je ove sezone odigrao šest ligaških utakmica za Spurse od čega četiri, a posljednju protiv West Hama u 6. kolu, u punoj minutaži. Jednom je ušao u sudačkoj nadoknadi, a posljednji puta u utakmici 21. kola protiv Fulhama. Tom prilikom na teren je utrčao u 27. minuti.

fal,fala na cestitke :)

@tema
Prvo bi pohvalio Gomesa koji nam je guzicu izvuko....a tek sve ostale....kako smo igrali i to nam je mnogo...koristim takodje priliku da pozdravim moje ortake koji su navijali za Tottenham i koji su mi picvajz u sobu napravili...kao da je uletela kasikara kroz prozor...dva dana necu mocu da gu ocistim i da gu izluftiram od cigare.....tolko....

Back