Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:per::per::per:

fulham.jpg

Slažem se za Totenhemaniju, juče smo mogli pročitati da su Modrić i King bolji nego što su Skols i Ferdinand ikada bili.
Modrić je super igrač za te prosečne klubove tipa Totenhem ili npr. Fiorentina u kalču, ali onakvo preterivanje kao u njihovim medijima još nisam video :eek: ...

Grizli se za Mesija propisno izlupetao jer Mesi je magičar, tu nema zbora. Čovek je u isto vreme jedan od najboljih strelaca i asistenata Primere, šta više reći?!
Prvi je asistent Primere (14) i drugi strelac (21) ... Prošle godine je bio daleko ispred svih ostalih i ponovio onu čuvenu Ronaldovu sezonu sa 47 golova, a ove je još luđi - 37 golova i 18 asistencija na 32 utakmice :worth::worth: ... Fali mu još 11 golova da poboljša učinak koji se može smatrati najboljom sezonom u protekloj deceniji, a pošto je ostalo još 3 i po meseca do kraja sezone, i nekih 20-25 tekmi, 100% obara rekord ...

Dve godine u nizu je najbolji strelac LŠ-a, ima veliku šansu da ove godine nastavi taj niz i da pre 24-e godine uđe u 10 najboljih strelaca u istoriji LŠ-a ...

Sad je komsija cackao oko elektriku,bilo mu zao da plati majstora i napravi covek picvajz....cela je zgrada ostala bez struje....hteo sam izrazito da ga odrobijam...budala...
@SRV
ta situacija i ova danas nemaju veze jedno sa drugo... :D
To je povlacenje u sesnestercu posle prekida...

Ne, to je situacija kada je sviran penal a igrač nije pao na zemlju koja dokazuje da si lupio.

Modrić je super igrač za te prosečne klubove tipa Totenhem ili npr. Fiorentina u kalču, ali onakvo preterivanje kao u njihovim medijima još nisam video :eek: ...

Prvi je asistent Primere (14) i drugi strelac (21) ... Prošle godine je bio daleko ispred svih ostalih i ponovio onu čuvenu Ronaldovu sezonu sa 47 golova, a ove je još luđi - 37 golova i 18 asistencija na 32 utakmice :worth::worth: ... Fali mu još 11 golova da poboljša učinak koji se može smatrati najboljom sezonom u protekloj deceniji, a pošto je ostalo još 3 i po meseca do kraja sezone, i nekih 20-25 tekmi, 100% obara rekord ...

Dve godine u nizu je najbolji strelac LŠ-a, ima veliku šansu da ove godine nastavi taj niz i da pre 24-e godine uđe u 10 najboljih strelaca u istoriji LŠ-a ...

Možda bi Modrić, posle dvogodišnjeg rada sa nekim velikim trenerom (npr.Fergusonom) postao igrač svetske klase. Ako Totenhem ne uđe u LŠ sledeća sezona bi mogla biti korak nazad, kao uostalom za sve vedete Totenhema. Nije problem što HR mediji preteruju nego što ovi naši misle da je to istina :mrgreen:

Za Mesija si sve rekao, ovakav skor sam ja imao na igrici New Star Soccer, nerealno je. Imamo čast i privilegiju da gledamo takvog majstora a gledaćemo njegove bravure još minimum 7-8 godina.

Možda bi Modrić, posle dvogodišnjeg rada sa nekim velikim trenerom (npr.Fergusonom) postao igrač svetske klase. Ako Totenhem ne uđe u LŠ sledeća sezona bi mogla biti korak nazad, kao uostalom za sve vedete Totenhema. Nije problem što HR mediji preteruju nego što ovi naši misle da je to istina :mrgreen:
Mislim da bi odrić bio jedan solidan igrač igrač u velikim klubovima, ne verujem da bi bio svetska klasa tipa Ćavi, Iniesta, Sesk, Pirlo ili Skols iz mlađijeh dana ... On je već sad formiran igrač, i igra jako dobro, ali ne verujem da bi mogao toliko da napreduje pa da dostigne nivo najboljih igrača na toj poziciji ...

A i što kažeš, ne može ni da napreduje ako ne igra redovno LŠ-a, jer neprocenjivo je iskustvo igrati protiv Ćavija koji postavlja standarde za tu poziciju ...

Za Mesija si sve rekao, ovakav skor sam ja imao na igrici New Star Soccer, nerealno je. Imamo čast i privilegiju da gledamo takvog majstora a gledaćemo njegove bravure još minimum 7-8 godina.
Baš i moj burazer je posle zadnje tekme rekao da je ovakav skor nerealan i na FM-u kad varaš :D ...

Tottenham nudi 45 milijuna eura za Aguera

OD 2006. godine je Sergio Agüero igrač madridskog Atletica i ponos tamošnjih navijača. Tada je Agüero napustio domovinu i matični klub Independiente.

No, dosta dugo traje i presing jakih europskih klubova na Atletico u svezi Agüera, pa su tako na vrata kluba s Vicente Calderona kucali predstavnici Intera, Juventusa, Liverpoola i Chelseaja, a sada je došao red i na Tottenham.

Otočki mediji su tijekom prošlog tjedna pisali o odlasku Harryja Redknappa, trenera Tottenhama u Madrid, no tada je rečeno da je Redknapp otišao "vidjeti Forlana". S obzirom na nove napise istih medija izgleda da je Redknapp gledao - Agüera.

Prošlog tjedna se pisalo i o ponudi Chelseaja za Agüera i drugog igrača Atletica, Urugvajca Diega Godina, koja je navodno iznosila 50 milijuna engleskih funti. No, ta je cifra odbijena od strane madridskog kluba.

Tottenham ne zanima obrambeni igrač Godin već samo Agüero i za njega su spremni dati 45 milijuna eura. Ponuda je službena i već stoji na stolu klupskih odaja Atletica, a čeka se valjda reakcija njihovih čelnika.

:klap: Dovedi ga Levi zmaje pa Ligu Sampiona da uzimamo.... :super:

Totenhem juce ponudio novac za Aguera, Ljorentea, Rosija... Al su sve punude odbijene. Videcemo danas je zadnji dan ,valjda cemo kupiti nekog napadaca. A mogli bi i odbrambenog. Mozda bi mogli i Flecera iz Mancestera, posto je Ferguson od njega ipak napravio igraca svetskog renomea :hahaha:. Ili mozda Andersona :hahaha:

SRECNO LEGENDO!!!!
Robi Kin potpisao za cekicare....otiso za 10 miliona evra...

O'Hara je otisao na pozajmici u Vulevhempton.... ;)
Hari nece traziti stopere.....sad malo pre mi javio....reko je da od Ljorentea nema nista i da radi na dovodjenju napadaca....Atletiko je odbio 45 miliona...mozda Hari pojaca ponudu... :)
ostalo je jos 7 sati prelaznog roka....videcemo// :D

Marca: Tottenham poslao ponudu za Forlana

Prema pisanju španjolske Marce, engleski Tottenham je poslao službenu ponudu za napadača Atletico Madrida Diega Forlana. Spursi su u posljednjim satima prijelaznog roka povezivani s mnogim nogometašima, a menadžer londonskog kluba Harry Redknapp je ranije tijekom dana opovrgnuo da želi kupiti drugog Atleticovog napadača Sergija Agüera. No, pritom nije isključio mogućnost da će do ponoći na White Hart Lane ipak sletjeti još poneko pojačanje.

Marca tvrdi da je glavni Redknappov cilj 31-godišnji Forlan za kojeg su ovaj mjesec zanimanje pokazivali i Real Madrid i Juventus. I sam je Urugvajac, dvaput najbolji strijelac španjolske Primere, nedavno dao naslutiti da je spreman poslušati ponude, a eventualnim odlaskom u Tottenham, vratio bi se u Premierligu nakon šest i pol godina. U ljeto 2004. je, naime, prešao iz Manchester Uniteda u Villarreal, a tri godine kasnije je stigao i na Vicente Calderon. U madridskom Atleticu zasad nisu reagirali na Marcine tvrdnje o Tottenhamovoj ponudi.

Samo da ne dovedu matorog Parkera....
Nude 15 miliona evra :neutral:

Jeebiga.....Aguero produzio ugovor sa Atletikom...nema nista od njegovog transfera...

hahaha ili mozda ima....izgleda da je atletiko prihvatio ponudu od 45 miliona ali po ugovoru trebao da plati i neki porez i tu je zapelo.....nadam se da ce novi ugovor otkloniti tu klazulu i da ce Aguero doci na Vajt Hart Lejnu....videcemo...jos par sati je prelazni rok...

Poslednja izmena:
23:03 - Neverovatno, ali Viljareal je odbio čak 35 miliona evra od Totenhema za Đuzepea Rosija! Koliko je sjajni napadač potreban „žutoj podmornici“ dovoljno govori ova informacija, kao i to da njihova uprava nije poput nekih drugih koje tokom prelaznog roka govore jedno, a onda u njegov suton nešto sasvim drugo.

Odličan igrač...možda na ljeto pređe, mislim da mu je vrijeme da se vrati u PL.

Ovi majmuni iz Njukastal nisu hteli da puste Kerola u Totenhem, nego ga prodali Liverpulu. A Tores izgleda prelazi u Celzi. totenhem pokusava sve zivo da dovede u zadnjim satima. Od Fila Nevila, preko Forlana do Aguera.

Back