Pratim vas vec duze vreme. Divne ste i vi i vaše torte. Malo sam se osmelila samo iz ljubavi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas, prepodne naruci, sutra u jutro boje su u kod nje.......preporucujem boje iz eurowilta 200 gr prah....ako ti je to puno, onda ove, isto su te, samo manje pakovanje a imas sve nijanse.....https://www.facebook.com/photo.php?...74252513.41093.100003231547139&type=1&theater

Pratim vas vec duze vreme. Divne ste i vi i vaše torte. Malo sam se osmelila samo iz ljubavi.
![]()
Ako je neka od vas već pravila ovu tortu neka mi napiše koje plehove koristi da bi dobila visinu od 8cm.

I ja sam računala da ako pečem u 35x25 mogu da dobijem tu visinu ali onda od te mere ne mogu da dobijem 25 kocki ivice 8cm. Ne bih da devojka pomisli da izmišljam da bih joj uzela više novca. Poslala sam joj poruku i pitala odakle joj taj recept. A tek mi je nebuloza on da se od iste mere dobija torta za dvadeset parčića, što dodje oko 2kg, ako se radi kao jedna torta, a ovamo ispada da je to torta dimenzija 40x40x8cm. Čekam da mi odgovori odakle joj recept i da li u receptu piše da se od mere dobija toliko kocki ili je sama to nekak zaključila.Za sugerwil ce ti Kaca sve objasniti, ona je postala tata mata u tome, a royal aceing ce ti Sanja objasniti, ona to isto radi od bjelanca i prah secera, a ja kupujem u prahu iz Barvalla
Torta sa kojom sam osvojila prvo mesto za rad sa šlagom na trtijadi u Jagodini. Sve je od šlaga osim "visećih" ukrasa sa strane koje sam radila od fondana i izomalta.
![]()
Sasvim je suvišno da ti čestitam postignuti uspeh jer ti se divim onoliko