wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
kato.moze li i meni kontakt?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takva zena ima da zaradi da ona i njena ljubav i do Bora Bore da idu u kompletu, svaka vam cast i uzivajte, zasluzili ste. A djeca... pa ako vam je usput mozete ih i do sjevera malo dovesti da se druzeovom torticom mom muzicu srecan rodjus , a i srecnih deset godina braka .... obzirom da je nasa ljubav istog intenziteta kao i pre deset godina i poklon je slican, pre deset godina nisam se bavila ovim poslom pa sam mu porucila tortu na adresu a u dogovoru sa zenom koja je pravila ispod tacne je bio vaucer za Budimpestu 5 dana, to iznenadjenje smo dugo prepricavali a sada nesto slicno.... torta nije bila iznenadjenje , sam je trazio da mu pripremim da nosi u salon da pocasti kolege ali ispod tacne (romanticna ja i posle deset godina braka
) vaucer 5 dana u Veneciju
, to je sve video kada je tamo odneo i naravno iznenadjenje je opet uspelo ..... kaze...jao pa ti nisi normalana , pa knap smo sa lovom, pa gde cemo decu , pa ovo, pa ono
ma samo me ti voli i narednih deset godina bar koliko i do sad za ostalo cemo se snaci a ja cu nam valjda zaraditi i za neko egzoticno putovanje , naravno ne zelim vise da to bude iznenadjenje nego tradicija
![]()
Takva zena ima da zaradi da ona i njena ljubav i do Bora Bore da idu u kompletu, svaka vam cast i uzivajte, zasluzili ste. A djeca... pa ako vam je usput mozete ih i do sjevera malo dovesti da se druze![]()
ovom torticom mom muzicu srecan rodjus , a i srecnih deset godina braka .... obzirom da je nasa ljubav istog intenziteta kao i pre deset godina i poklon je slican, pre deset godina nisam se bavila ovim poslom pa sam mu porucila tortu na adresu a u dogovoru sa zenom koja je pravila ispod tacne je bio vaucer za Budimpestu 5 dana, to iznenadjenje smo dugo prepricavali a sada nesto slicno.... torta nije bila iznenadjenje , sam je trazio da mu pripremim da nosi u salon da pocasti kolege ali ispod tacne (romanticna ja i posle deset godina braka
, to je sve video kada je tamo odneo i naravno iznenadjenje je opet uspelo ..... kaze...jao pa ti nisi normalana , pa knap smo sa lovom, pa gde cemo decu , pa ovo, pa ono
ma samo me ti voli i narednih deset godina bar koliko i do sad za ostalo cemo se snaci a ja cu nam valjda zaraditi i za neko egzoticno putovanje , naravno ne zelim vise da to bude iznenadjenje nego tradicija
[/url][/IMG]![]()
ovom torticom mom muzicu srecan rodjus , a i srecnih deset godina braka .... obzirom da je nasa ljubav istog intenziteta kao i pre deset godina i poklon je slican, pre deset godina nisam se bavila ovim poslom pa sam mu porucila tortu na adresu a u dogovoru sa zenom koja je pravila ispod tacne je bio vaucer za Budimpestu 5 dana, to iznenadjenje smo dugo prepricavali a sada nesto slicno.... torta nije bila iznenadjenje , sam je trazio da mu pripremim da nosi u salon da pocasti kolege ali ispod tacne (romanticna ja i posle deset godina braka
[/url][/IMG]![]()
hvala Vam zemske,
lady sto se tice ovakvih iznenadjenja u nasem braku uglavnom su konci u mojom rukama, on je mnogo realniji, objektivniji i odgovorniji pa i sad je posle par minuta srece, uzbudjenja i zadovoljstva pitao pa kako , a gde ce deca a koliko nam treba para za poneti (ponesi sto vise nece da se baci
) i tako a ja sam ona koja zivi ono sto zeli jednako i kad je knap i kad ima viska
Kato odo ja malo gore da izvidim i za nase zimsko putovanje ako me razumes![]()
Cuj ovo MOZDA ME SE SJECAJU??? Pa gdje si ti draga moja, ne da sam se obradovala kad sam vijdela da si napisla postVeliki pozdrav svim clanovima ovog divnog sajta! Dugo me nije bilo, neki me se mozda i secaju od ranije
Pratila sam desavanja povremeno, onoliko koliko mi to vreme dozvoljava, a pravljenjem torti sam prestala da se bavim kada sam saznala da nam stize beba....i sad eto tako povremeno, od jednog do drugog rodjendana moje dve princeze.
Citala sam sve sto ste pisale o dekor masi i fondanu i Barvalovom i sad ovom Hani, pa sam planirala da porucim taj Turski Hani.
U velikoj sam u dilemi, moze li se od dekor mase za presvlacenje torti praviti i figurice ili moram da porucim svaki posebno?!
Zahvaljujem na svakom odgovoru
U poslednje vreme jako često koristim Tylose prašak. To mi je postalo jedna od onih stvari koje "moram" da imam u kući. Umeša se u fondan da bude čvršči, tako da se mnogo lakše prave figurice i pre se stvrdnu i osuše. A i lepak pravim od toga. Nije isto ko gum pasta ali je bar nešto približno tome. E sad, da li ima toga kod vas, ne znam, ali možda nekom dobro dođe informacija ili neko ko prodaje takve stvari nabavi i to....
http://www.peki.si/trgovina/ticino-ticino-fondant-sladkorne-mase-/tylose-prasek
To ti Ceco onda stalno stavljas u HANI fondan, da li i za presvlacenje torti ili samo za figurice i gdje da se nabavi kod nas?Jao Stano, ja ga koristim i kunem se u njegaEvo sad mi nestalo, pa samo trazim zrtvu da mi donese jos! Kriziram bez tylosa
![]()
Sto se fondana tice, nedavno je isto bila neka prica opet o njima, svako je pisao svoje misljenje, mislim da je to na cosetu bilo, samo amlo u rikverc i nacices.
Nego, razmisljas opet da se bavis torticama za prodaju?
Ih, kako sam ti zaboravila reci da je bila akcija sada HANI fondana do 20. 8, pa si mogla uzeti da probas, kud puklo na pukloMeni preostaje jedino da se zahvalim Daci na odgovoru. I dalje sam neodlucna sta cu i koji fondan da kupim. Ne planiram povratak poslu, ovo je cisto za jednu tortu, slavimo deciji rodjendan.
Simbiozo moja, uze mi rijec iz usta, samo se ja nisam mogla tacno sjetiti kako se zovejel to nešto u fazonu kao cmc ?
Simbiozo moja, uze mi rijec iz usta, samo se ja nisam mogla tacno sjetiti kako se zove![]()