TORTE: recepti, saveti, ideje...

Evo me ovde sa nekim "starijim" radovima
attachment.php

ovo su poslednje pripreme u restoranu
attachment.php

u kombinaciji sa cupcake
attachment.php

Ma kakvi protivno zakonima fizike. Sve je bilo savrseno stabilno, a kako i ne bi kad Rade to ZASRAFI da ne moze ni da mrdne hihihihihh... Sta bih ja bez njega :*
A doduse i Zoran (stalci za torte) kad napravi po nasim skicama ''debele'' stubove koji sve to nose :D

Ljubim i vas sve :* :* :*

Poslednja izmena:
Ma kakvi protivno zakonima fizike. Sve je bilo savrseno stabilno, a kako i ne bi kad Rade to ZASRAFI da ne moze ni da mrdne hihihihihh... Sta bih ja bez njega :*
A doduse i Zoran (stalci za torte) kad napravi po nasim skicama ''debele'' stubove koji sve to nose :D

Ljubim i vas sve :* :* :*
Ma bez stabilnih stalaka nista! Vas dvoje + sugradjanin Zoran ste tandem samo taki :super:

Pa da, citam sta si pisala za Zoranove stalke s kristalima i one iz mm stila. Mislim cinjenica je da onako providni izgledaju svetski i prelepi, ali sta vredi kad mi ne mozemo na to da stavimo tortu tezu od 25-30kg jer se ugiba pod tezinom i preti da se srusi svakog trenutka,a ja grizem nokte i molim Radeta da smislja nacin da sve to ucvrstimo i ojacamo dodavanjem novih oslonaca i nozica ispod. Zoran garantuje da ni jedna torta cak teza i od 100 kg nece srusiti stalak, a nista ti stalci nisu posebno tezi od onih od pleksiglasa. E sad sto mi krademo ideje od mm stila pa trazimo od njega da isto to pravi samo s malim izmenama, to je druga stvar... A majstor je majsor :D

Pa kad je zavrsio VTS u Subotici, eto ti :ok: A mi masinci samo o stabilnosti pricamo i lupamo glavu kako to sve da se obezbjedi. Inace, za kakao jos nisma sigurna da li je sada ova tura koju trenutno u ZH imaju ta dobra, pa mi je rekao od ponedeljka da navratim kada stize nova narudzba da ja kao neki nadlezni organ provjerim da li to zadovoljava moje kriterijume, mozes misliti, tako mi je covjek rekao :zcepanje: Ja sam sa tim vlasnicima ( braca su u pitanju) stvarno super i akze kada je ta kolicina u pitanju, ne smije biti greske, tako da strpite se jos malkice

Ove torte su mi omiljene :). Praline su domaće od bele i mlečne belgijske čokolade. Fil je bio čokonugat, onda voćno punjenje sa višnjom ( to su bele praline i omiljene mog sina,-toliko su mu omiljene da je jedva dozvolio da stavim par komada na tortu), onda su bile sa marcipanom i prvi put sam probala sa karamel filom.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Slične teme

Back