sanja bandin
Zainteresovan član
- Poruka
- 464
hvala daco...to hocu da napravim za svoju dusu...mije mi dao muz danas da je pravim,kaze i onako imam previse posla sad za vikend jos mi samo fali da se bakcem i oko nas....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Моје искуство са ганаш кремом: од црне чоколаде увек успе, али пошто је много јак, увек на два дела црне додам један део беле чоколаде. Што се тиче павлаке, колико грама чоколаде, толико децилитара павлаке (користим биљну). Хлади се врло кратко.bem ti ganache krem, od crne cokolade super ispao, od mlecne mozda i bude nesto, ali od bele cokolade cista propast.....
Sreca pa je za moju rodjendansku pa cu sutra u jutro smuckati bilo sta od tih delova i nekih dodataka, joj nemam vise snage ni da se sekiram![]()
Tenesa Srecan rodjendanmeni je sutra.....i moja ce biti takva, ako uopste sta i bude od nje
ili ce dobiti okrajke od ovih torti za prodaju![]()
AJME KOLIKO LAVICA IMA NA FORUMU .!
NAJBOLJE SMO !
![]()
Pozdrav vrednice!
Vidim da vas ima bas dosta lavicapa srecni vam rodjendani!!!
A ja sam ovde zato sto je i moj muz lav, sutra mu je rodjendan... ja hocu da napravim tortu, neku "brzu" i sa ananasom, pa sam htela da vas zamolim za neki provereno dobar recept
Hvala!