ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
Jel mislis na skroz suskave kore ili ove slicne kao za kinder?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slicno ti je to, sve potice od jednog istog recepta za tu wow koru a moj fil je od lud-lab torte, koji sma ja kombinovala sa tom korom, a ZD je to malo preuredila po njenom i to je to.hvala zd...tvoju wow sam pravila muzu za rodjendan i stvarno je mnogo dobra...
Plavo je slag, ili je fondan pa je ispod slag?
Da, na zalost jos uvijek ga nema, isto i onaj light, sada sam htjela da pravim nesto za dijabeticare sa njim, ali dzaba trazenje, nema ni jedan ni drugi, samo onaj obicni VITLA koga od onih grudvica u njemu ni ne kupujem vise od pa sigurno ima godinu dana. Sada sam dijamant onaj srebrno pakovanje.Ja sam isto jednom tako prošla a koristila sam puter, on jeste mekši od margarina ali... inače od Vitala volim margarin Margavitu sa ukusom slatke pavlake, on je čvršći od ostalih ali ga na žalost još uvek nema
![]()
Ma kakvi, ja sam daleko od tgoa da citava torta bude sa slagom, kod mene okolo ide cokolada da sakrijem svoje neznanje rada sa slagom, ona raznorazna saranja, to je meni misaona imenicaHvala,a koliko vidim ni ti ne zaostaješ.Sve više ljudi traži šlag.