TORTE: recepti, saveti, ideje...

Kapućino torta

rat8jl.jpg

i malo detaljnije

xc7keb.jpg

prvi put rađene The Hive, ma dan prije te narudžbe nešto pomislim kako niko to nije nikad tražio, pošto je kod nas DIsney Junior stalno uključen, ja se tu kao začudim i pomsilim pa dobro, ako budu i tražili nije nešto to puno teško, pčela ko pčela... malo sutra, tanki ovi crni rogčići, krila, ruke, oblici, ma nikad kraja oko tih malenih stvorenja
Ja sam ih radila, ali sam te antenice radila od zicice, a da su puni detalja, jesu. S obzirom da sam ih radila na torti koja je imala jos Boga-pitaj koliko detalja i figurica, htela sam i njih da napravim nekoliko i tako sam rekla Radetu. Na kraju sam odradila samo dve i na Radetovo pitanje "Samo? Pa zar nisi rekla da ces uraditi nekoliko!?", samo sam ga popreko pogledala... sve je bilo jasno :D :D :D

Pozdrav svima. Nova sam ovde kao i u pravljenju torti :) interesuje me da li je dovoljno da od ove kolicine ispecem dve korice pa da ih podelim na pola i dobijem 4. Pekla bih u okruglom plehu 28 cm. Mera za jednu koricu mi je: 4 jaja, 150g secera, 4 kasike vode, 1 vanilin secer, 75g oraha, 1 prasak za pecivo, 2 kasike kakao praha i 100g brasna.

Nema me par dana a toliko divnih tortica i sad nedaju bonice svima....
Moram ali moram javno da pohvalim nasu vrednu Dacu su, torte su prava remek dela...nasa Zd postala majstor za fudbalske lopte i fondan uopste...:D
Zdenka ruzice i cvetici od cokolade su prelepi, ako si raspolozena da sa nama podelis recept da i mi probamo...
natali torta i masne su prelepi, bas me odusevila, masna je za cistu desetku:D

neo da vas pitam zna li neko kako odraditi ovo okolo torte, koliko sam videla na ovoj i ostalim slikama to je neki materijal ako ne gresim, nije to ni slag ni fondan...

621.jpg

a evo i lika, sve su torte na taj fazon
http://www.lenka.co.rs/index.php?op...rm_scrollTop=960&AG_form_scrollLeft=0&AG_MK=0

neo da vas pitam zna li neko kako odraditi ovo okolo torte, koliko sam videla na ovoj i ostalim slikama to je neki materijal ako ne gresim, nije to ni slag ni fondan...

Pogledajte prilog 276713
a evo i lika, sve su torte na taj fazon
http://www.lenka.co.rs/index.php?op...rm_scrollTop=960&AG_form_scrollLeft=0&AG_MK=0

ovo je grcki fazon ukrasavanja...sve svecane torte su im takve
traka i til
ima vec gotovo da se kupi..tamo neznam...mada nije tesko ni da se napravi..

Poslednja izmena:

Slične teme

Back