sanja bandin
Zainteresovan član
- Poruka
- 464
hvala zd..ja nesto trazila po netu,kazu bilo je na vestima al nisam cula..izgleda da ovi nasi mladenci kod kojih idemo nisu culi pa prave sledece nedelje..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ih radila, ali sam te antenice radila od zicice, a da su puni detalja, jesu. S obzirom da sam ih radila na torti koja je imala jos Boga-pitaj koliko detalja i figurica, htela sam i njih da napravim nekoliko i tako sam rekla Radetu. Na kraju sam odradila samo dve i na Radetovo pitanje "Samo? Pa zar nisi rekla da ces uraditi nekoliko!?", samo sam ga popreko pogledala... sve je bilo jasnoprvi put rađene The Hive, ma dan prije te narudžbe nešto pomislim kako niko to nije nikad tražio, pošto je kod nas DIsney Junior stalno uključen, ja se tu kao začudim i pomsilim pa dobro, ako budu i tražili nije nešto to puno teško, pčela ko pčela... malo sutra, tanki ovi crni rogčići, krila, ruke, oblici, ma nikad kraja oko tih malenih stvorenja
neo da vas pitam zna li neko kako odraditi ovo okolo torte, koliko sam videla na ovoj i ostalim slikama to je neki materijal ako ne gresim, nije to ni slag ni fondan...
Pogledajte prilog 276713
a evo i lika, sve su torte na taj fazon
http://www.lenka.co.rs/index.php?op...rm_scrollTop=960&AG_form_scrollLeft=0&AG_MK=0
Toni bravo! Mnogo mi se sviđa ova mačkica!