TORTE: recepti, saveti, ideje...

e84nzk.jpg

E sad cu vjerovatno malo da vas ugnjavim, dugo ništa postavljala nisam

kinder

kidy sa crvenim voćem

čoko krem sa višnjama

kidy sa crvenim voćem

kidy sa bananama i višnjama i čoko bananicama

snikers, znači najgore na ovoj torti ej bilo ručno valjanje ove mreže i postavljanje igračkice, to me njaviše iznerviralo, visoka, nezgodna, kako god je postaviš ona se samo prevali nazad

prvi put rađene The Hive, ma dan prije te narudžbe nešto pomislim kako niko to nije nikad tražio, pošto je kod nas DIsney Junior stalno uključen, ja se tu kao začudim i pomsilim pa dobro, ako budu i tražili nije nešto to puno teško, pčela ko pčela... malo sutra, tanki ovi crni rogčići, krila, ruke, oblici, ma nikad kraja oko tih malenih stvorenja

kinder, velika patkica je od one mase sa rižinim pahuljicama

čoko krem i kidy sa crvenim voćem, obe visoke pa dvorac se nešto izdužio

evo i torte za strininu lutku u Novom Sadu, naravno torta i moji ukućani su putovali, ja sam nastavila pripreme za moje curice rođiš, samo da sredim još i te slike

opet ova dekoracija, ma nikad kraja kockicama još ove neke sićušne, a ja zasjekla tortu, ko me tjerao pojma nemam
čoko krem

ovdje je bio zahtjev da što šarenije cviejće bude, toliko mi se zašarenilo pred očima da sam tučkiće u svaki zaboravila staviti
milka sa sjeckanom čokoladom

milka sa sjeckanom čokoladom

milka i kidy

pa ja sam od onih sto vazda caste :), onda 18cm ;)
Joj Kaca draga moja, ne pitaj, pa naravno da vazda traze da bude 2kg, a u stavri je to 2,5 ali meni glupo bas bas u manje od 20cm, nekako mi to stvarno amleno, pa vazda castim, nek bude... Kinder i milka budu i preko te tezine. Stvarno gdje ces manju tortu, ali stavrno bi moralo u 18 da bude bas tih okruglih a i opet malo vise 2kg

Ja imam najobicniji Gorenje, rucni mikser od 450W i fenomeeeenlan je. Toliko je brz, da verovali ili ne umuti 7 belanaca u cvrst sam za 2 min, merila vise puta. Ja nemam potrebe za boljim jer ne radim mnogo pa mi je ovaj i vise nego dovoljan. A kostao je smesnih 3.500 dinara.

Ovu sam samo ukrašavala, i još jednu šlagirala, i opet rekla "Sad i nikad više", a dokle će me držati, ne znam. :evil:

34dofhw.jpg

A ovo je kinder od 2,3kg. Nisam ni znala da umem da napravim tako laganu kinder tortu.

2j469l2.jpg

ng993p.jpg

Onih 300g preko 2kg naravno ide gratis. To praktično znači da sam šlag, čokoladu i tacnu poklonila, ali nema veze. To je moja redovna mušterija, tako da sam to svesno uradila.

Back