daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
jedan fotoaparat kao tortica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos jedna morska torta sa skrivenom porukom
![]()
- - - - - - - - - -
i sad jedna malo bogatija dzunglica
![]()
Jel samo ja ne vidim torte?
Jos samo jedno pitanje u vezi jestivih slika i necu vise biti dosadnaima dve vrste, ratluk slika koja je nesto skuplja i wafer slika, malo jeftinija, koje vi uzimate?
jos jedna morska torta sa skrivenom porukom
![]()
- - - - - - - - - -
i sad jedna malo bogatija dzunglica
![]()
,evo malo i medica ,sad su malo drugacije radjene,a torta je bila za dve divne devojcice i dva velika borca
![]()
Daco postala si Nadmajstor za za medvediće. Stalno neke nove ideje. Divne su ti ideje i torte ali u poslednje vreme imas najbolje medvediće u svim mogućim varijantama
Cene su ti različite po kg, pa samim tim zavisi i koliko će koštati torta na dva sprata. Ovde na Forumu, mi koje to radimo za prodaju naplaćujemo od 800 - 1500 din/kg. I opet je pitanje šta podrazumevaš pod dva sprata. Da li su to dve torte ili tri. Ako su dve torte, tu je obično minimalna kilaža 5kg. Ako je tolika torta bila, onda je komšinica zaista preplatila.
ZD jel to znaci da si podigla cenu na 800?Ja jos nisam, i uvek se tebe setim i tvoje racunice, sve dok mi crvena ostane ja zadovoljna.....
a uvek malo i pretekne....
![]()
hajde, da je bar bila ukusna,ili bar lijepo izgledala kao ove na slici,covjek bi platio, jednom se slavi prvi rodjendan. dobra torta(klasicna) kod nas u sarajevu su od 20-40€. in su ove torte za malisane,pa su im i cijene malo vece.
daco,imas od mene 5+.