TORTE: recepti, saveti, ideje...

Mnogo sam srecna sto sam pravila Lalaloopsy :heart: nadam se da vam se svidja, trudila sam se da budem originalna.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Je l" se ovo jede ili je dovoljno što izgleda lepo?
Ne znam da li je torta ili igračka neke devojčice... jedino da probam pa ako dete plače onda sam pojeo igračku :D

ZD, nisam jos dogovorila, zena je samo videla sliku i rekla da moze to da napravi. Moram da odem do nje i dogovorim detalje.
Da vidim i cenu, i ostalo.
Meni je stvarno cimanje da taj dan idem do NSa po tortu, ili da placam dostavu. Ne sumnjam da tenesa ima predivne torte, to sam i sama videla ali moram uskladiti i cene, dostavu...

Ceco prelepe su, nedaju bonice, krstarica ko da se urotila protiv mene, ovih dana nikome ne mogu dati reputacije...
Ne mogu da ne primetim kako su lepe visoke torte, ali naspram tacne rekla bih da su precnici manji, ili gresim...?

Hvala ti puno Lady :D U pravu si, prve dve su imale po 4 kile (naravno narucili su i platili 3 :D ), a Mia je imala malo manje od 4. Precnik je 20.I sastav utice na tezinu..Prva je bila diplomat, druga svarcvald, a treca milka.

Nađeš na netu slike koje hoćeš, da budu što veće rezolucije. Pošalješ joj mejlom, ili na FB, ili ne znam kako već s njom komuniciraš, i ona ti to uradi. Ona odštampa na formatu A4 najviše slika što može da stane. Ja sam ih tako naručila (pošto sam prvi put naručivala, naručila sam dva papira, za svaki slučaj, ako nešto zabrljam, ali nisam) i ona mi odštampala i poslala. meni je recimo trebalo 4 Bratz lutke, ali pošto je na papir moglo da stane 6, ona mi je odštampala 6, da ne bi ostalo praznog mesta na papiru. Onda sam makazama isekla te lutke, tanko razvila fondan, i sa malo, malo, malo, ali baš malo vode prešla četkicom po naličju sličice i zalepila je za fondan. Ako staviš puno vode, hoće da se zgužva slika. I onda sam to polepila na tortu. A možeš i malo deblje da razvučeš fondan, zabodeš čačkalice, pa posle ubodeš te sličice u tortu.

Slične teme

Back