TORTE: recepti, saveti, ideje...

Jeste, meni je milkomova zuta super, a sto kaze O Vlada kad dodas samo malo zelene bude super zelena, onako bas fluorescentno zelena, a za rozu i ja potpisujem, bas je glupa nijansa, nekako prljavo roza, uopste mi se ne dopada niti je koristim, a takva mi je i barvalova u gelu, cisto razocarenje, ali je zato njihova roza u prahu prelepa, bas bas jaka i intenzivana, kao i lila....e ta je za mene pravo otkrice, mada nije drecava ali je prelepa boja.....

Jeste, meni je milkomova zuta super, a sto kaze O Vlada kad dodas samo malo zelene bude super zelena, onako bas fluorescentno zelena, a za rozu i ja potpisujem, bas je glupa nijansa, nekako prljavo roza, uopste mi se ne dopada niti je koristim, a takva mi je i barvalova u gelu, cisto razocarenje, ali je zato njihova roza u prahu prelepa, bas bas jaka i intenzivana, kao i lila....e ta je za mene pravo otkrice, mada nije drecava ali je prelepa boja.....
Uh, onda ja isto moram tu ljubicastu njihovu u prahu uzeti, jer imam Wiltonovu gel, ali nekako mi je tamna isto nema nikakvu veselost. I njihova gel pink mi je isto bzv, ona prljava, zato i kazem da je u prahu po meni jedino normalno sto se trenutno moze nabaviti kod nas. Ne znam kod ovih profila po fb sto prodaju razne boje, nisam probala, znaci tu se ogradjujem, mozda nesto moze super drecavo i veselo a ne tamnih nijansi da se nadje

Ja od Milkomovih imam samo crne , crvenu i belu i odlične su . Ima Barvalo odličan fondan u boji - pink boje i po meni je to dovoljno drečavo . I njihova trava zeleni fondan je baš intenzivan ali ako ga pomešam sa žutom gubi na toj intenzivnosti . Nešto još treba , ali ne znam šta ? Negde je Una spominjala nešto oko tih boja , ali ne mogu da nadjem ....

Una je mene savetovala kad mi je trebao drecavo zeleni fondan, zuta i malo zelene da se pomesa i bude super drecavo zelena, ja sam tad mesala zuti i zeleni fondan koji sam bojala stamenkovic bojom......i bila je super boja

Daco ja sam dobila info (ne znam da li je tacno pa se odmah ogradjujem) da boje sa profila alat za fondan dekoracije su milkom boje, znam samo da se tim bojama dobije super i crvena i crna i braon boja.....crna se moze koristiti i nakon mesec dana dok se crvena malo kruni ali se moze umesiti i koristiti za figurice dok se braon nakon sat, dva moze baciti....
ali opet mi je mnogo jeftinije nego da kupujem gotov fondan, pogotovo sto nemam gde kad mi naruce tortu dva tri dana ranije......a krenule me nesto crvene torte :)

Poslednja izmena:
attachment.php

HELP.Zena mi trazi snikers tortu,negdje je jela ide kora,preko cokolada,eurokrem sjeckani kikiriki,pa fil kuvani zumanjci,plazma,hulala...imam dosta snikers recepata,ali ovaj ne.Ako neko zna,spasicete me.HVALA

pa kad ti je već sve ispričala - sastavi od postojećih recepata tako kako je tražila.
Mislim... skoro pa da je nemoguće naći baš takvu kombinaciju. Ja je se ne sećam ovde na temi...

kato prelepe su, nedaju bonice bezobraznici jedni, a tako prelepe torte, za etiketu :worth:gledam ja tortu i analiziram u svojoj glavi (tako ja za svaku :) )
e vidi sto je lepa flasa, na njoj nalepnica, slova su mi super, pogotovo napis to b day mi se posebno dopada....efeka zvezdica iznad case genijalaan....i onda bacim pogled ispod i procitam etiketu rucno pravila..aaaaa neverujem zeno....predobra je....

hvala Vam , imate veeeliki ljubac . I flaša i čaša su blago zaobljene samo se to baš ne vidi na slici . Čaši sam prvo onako beloj izdubila konture , pa onda sivom bojom iscrtala te iste konture , a zatim obojila viski kombinacijom zlatne i bronzane boje . A flašu sam prvo obojila u tu boju viskija , pa crni fondan preko i kad se prosušilo uzela belu boju i četkicu 0 . Sa neta sam odštampala etiketu i pored sebe pa piši . Naravno da sam izostavila sa originala dosta onih sitnih redova , ali sam potrefila ona velika bitna slova . I kad tako nešto pišem uvek krenem od sredine reči na sredinu etikete pa na desno , a ulevo pišem slova unazad . Valjda smo se razumele :D

Slične teme

Back