TORTE: recepti, saveti, ideje...

Moj prvi lego ninjago...mada malo sa tortikolisom ali nema veze....Hvala na pomoci Tenesi i Minici....:heart: ste obe!!!!

attachment.php

Poslednja izmena:
Imam jednu molbu,gledala sam dosta stranica i nisam mogla da nadjem,da li neka od Vas ima recept za RABIN tortu,izricito mi nju traze i pored mojih predloga hoce nju.Sto se tice secera u prahu u poslednje vreme kupujem na pijaci na merenje u radnji gde prave ratluk i taj secer je bas,bas sitan kao prah, a cena je 140/kg. Probajte,meni je fondan sa njim mnogo bolji nego sa C secerom :)

Lopta je ODLIČNA , ali ako Ti je za utehu , ta je najlakša , dobro da nije fudbaler ili odbojkaš ... :lol:

Ma meni je bio problem da izvajam pravilan oblik lopte. Radila sam je od plazma torte, teška kao tuč a svaki put mi negde izviri neki ćoškić.Mazila sam je više nego i jednu drugu. Oblaganje nije beš bio problem, nada i to ima svojih teškoća. Važno je da sam preživela i sve muke zaboravila kad sam ugledala njegove okice.

Ma meni je bio problem da izvajam pravilan oblik lopte. Radila sam je od plazma torte, teška kao tuč a svaki put mi negde izviri neki ćoškić.Mazila sam je više nego i jednu drugu. Oblaganje nije beš bio problem, nada i to ima svojih teškoća. Važno je da sam preživela i sve muke zaboravila kad sam ugledala njegove okice.

Sve si ti to savršeno uradila. Od ideje do realizacije.

Treba za subotu da pravim opet vatrogasni kamion, oba puta do sad sam ga pravila od ZOje, tako hocu i sad jer mi je to najcvrsce a svi su vazda trazili bas coko tortu, jos i kremastu, e sad bas ne moze tako jako puno fila kod vatrogasca, onda nadjemo kompromis u ZOji. ALi ova musterija bi da bude coko sa orasima. U fil bi da ubacim orahe, ali ne znam da li citavu masu keksa da mijenjam njima, kako li ce se to ponasati?
Ili malo da stavim i u kore, jedan dio plazme da mijenjam ali opet ne znam koliko, sa korama nikad nisam voljela experimentisati
Cini mi se da je spominjano da je neko radio takvu ili slicnu kombinaciju, ili cu praviti svalera

ukucaj na google rabin torta ima dosta recepata, licno nikada je nisam probala niti pravila......

hvala svima za savete za ledeni vetar.....:cmok2:

Daco ja kore ne bih dirala, skuvala bih malo jace fil, dodala cisto malo mlevene plazme, stavila mlevenih i seckanih orasa i super.....

Poslednja izmena:

Slične teme

Back