PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo mog Titanika - čokoladna torta
![]()
.

![]()
![]()
![]()
Bravo Nato , super je ispala brodica![]()

ZD ne daju bonicu , pa ću javno : Za izložbu !![]()
Moraćeš da odlučiš... pošto se radi o tvojoj mušterijiZD hvala puno, isprobavam prvom prilikom....
nego ima li neko proveren recept za svarcvald tortu, imam narucenu za vikend a nisam je nikada ni jela a kamoli pravila, znam da se uvek vodi polemika oko ove torte pa sad nisam pametna.....
))) a i posao po malcice ....

Svi Dacini recepti su više ngo provereni - slobodno pravite po njemu.Smeh hvala puno, verovatno cu se odluciti izmedju ta dva recepta....mada mi i onaj od Toni ne deluje lose....uglavnom cula sa se danas sa musterijom i kaze da je napravim kako god napravim, bitno da je vocna sa visnjama tako da mi je sad malo lakse
o vlada ja sam sinoc dok sam trazila svarcvald naletela na grilijas recept od Dace 011 i deluje mi super pa sam sacuvala....cim je od Dace, verovatno je proveren....
http://forum.krstarica.com/showthre...2672617&highlight=grilijas+torta#post12672617

![]()
![]()
![]()
i tortica koja je trebala na sprat da ima tri kile a ima SAMO 4,5, šta sad, kad ja ne znam na kilo da pravim, a posebno tako male
![]()
dole je čokoladna sa bananama a gore kornet.