TORTE: recepti, saveti, ideje...

Do kraja je ispao pohovani batak. :rotf: Kako tako, isposlovala sam, i ja sam zadovoljna kako izgleda.

Hvala ladyns na ideji na temi Korisne adrese, linkovi..., jer da ne beše toga, ovo "pohovanje" mi na pamet ne bi palo.

@ da ne zbuni one koji su već gledali sliku, pa je vide sada ponovo. Ova sa mašnicom je naknadno dodata, jer nisam smela da stavim mašnu od fondana na šlag, dok devojka nije došla po tortu. :)

E dobar ti batak. z:lol:

z:lol:
ana torta

b55q38.jpg
[/QUOTE]

Daco tebi "pogoršalo". E mede su mi vrh, a bogami priznaj da si i rombove preracunala preko obima, Ajd priznaj, priznaj...

:)nisam zivota mi,una zna kako sam kukala i spominjala dacu su kako ona to inzinjerski sve odradi,uzela sam parce papira od blokceta isekla ga makazama i seckala.Bila sam pametna pa sam ostavila kroj za tu dimenziju pleha...inace kad smo kod dimenzija moja drugarica znna da ja jos uvek ne znam koje dimenzije plehova imam u kuci....uvek radim odokativnom metodom i torte i ostalo

evo i moje skromne dve :)

za bliznakinje....moskva i kinder, slika nije bas najbolja posto sam je slikala na brzinu u restoranu u kuhinji, tamo sam stavljala dugu da se ne bi pokidala u transportu, ali sledeci put cu biti pametnija...slazem dugu na karton i ne brinem...vidim da tako radi i Marceta iz Mastaonice pa cu da im maznem ideju :)

attachment.php

i jos jedna moskva

attachment.php

Poslednja izmena:
evo i moje skromne dve :)

za bliznakinje....moskva i kinder, slika nije bas najbolja posto sam je slikala na brzinu u restoranu u kuhinji, tamo sam stavljala dugu da se ne bi pokidala u transportu, ali sledeci put cu biti pametnija...slazem dugu na karton i ne brinem...vidim da tako radi i Marceta iz Mastaonice pa cu da im maznem ideju :)

attachment.php

i jos jedna moskva

attachment.php

Epa, to si se malo zeznula. Mi dugu radimo na gum pasti koja je nesto elasticnija od fondana, ali je jestiva :)
A ne na kartonu z:lol:

Slične teme

Back