PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš rojalom a ja često stavim i onu ukrasnu bockicu, za svaki slučajBudne li ste majstorice?!
Treba mi hitan savjet, kada stavljam satensku masnicu oko ivice torte, to ja uopste ni ne lijepim za fondan jer tecnost koliko god malo je stavim na nekoliko mjesta probije saten i bude mi nekako flekavo. Ali kada trebam naprjed staviti masnicu sa sve onim spojem u sredini, e to nikako ne znam zalijepiti za tortu a da se ne vidi isto ta tecnost, uvijek mi negdje izbije.
Kako to radite, cime lijepite, ako se uopste i lijepi?
Budne li ste majstorice?!
Treba mi hitan savjet, kada stavljam satensku masnicu oko ivice torte, to ja uopste ni ne lijepim za fondan jer tecnost koliko god malo je stavim na nekoliko mjesta probije saten i bude mi nekako flekavo. Ali kada trebam naprjed staviti masnicu sa sve onim spojem u sredini, e to nikako ne znam zalijepiti za tortu a da se ne vidi isto ta tecnost, uvijek mi negdje izbije.
Kako to radite, cime lijepite, ako se uopste i lijepi?
Sneki napisala sam, samo nisam količinu.
Dodala sam 250g seckanog kikirikija.
KORISTIM FONDAN PO MINJINOM RECEPTU I UVEK IMAM PROBLEM KAD OBLAZEM TORTU ,DESAVA MI SE DA FONDA NA MESTIMA GDE SE SAVIJA NA IVICAMA POCNE DA PUCA ,POJAVE SE ONE MALE BRAZDICE ,JEL ZNA NEKO ZASTO JE TO TAKO I KAKO TO DA RESIM BAS ME NERVIRA ?
Ja uvek mesim fondan i moje iskustvo kaze da ide manje secera nego po receptu, jer kad je fondan previse tvrd i suv hoce da puca. Znaci, meni ode oko 800g, mozda mrvica vise ponekad, ali nikada nisam svih 900g utrosila. I kada ga umesim onda namazem ruke margarinom i jos malo mesim, tako dobile na elasticnosti....toliko od mene!![]()
HVALAAAAA!!!!!!!!!!!! Ti si je cini mi se pravila? Imas li neke sugestije?