branal
Zainteresovan član
- Poruka
- 124
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko koristio fondan od firme HANI, iz Novog Pazara, uvoze ga iz Turske?
Molim za pomoc savet ili sta vec neznam ni sama,OCAJNA sam!Posto pravim sama fondan koristim zelatin Dr.Oetker,i do danas sve je bilo sigurno,sta se desilo nije mi uopste jasno.Fondan tokom mesenja pocne da puca,totalno ne upotrebljiv nisam mogla da verijem...Ja ponovo i ono opet,nadjem u prodavnici C zelatin i sa njim probam umesila presvucem tortu i ostavim ostatak u kesu ikao da pravim detalje od njega,kasnije i on puca.Da li neko zna sta je to u pitanju sledi mi sledeci vikend a ne baca mi se vise secer,takodje i da kupujem fondan u manjim sredinama tesko je to uklopiti u cenu...Za dve godine kako pravim fondan ovo mi se nije desilo,ako neko zna molim za pomoc!!!!
Da li je neko koristio fondan od firme HANI, iz Novog Pazara, uvoze ga iz Turske?
Lady elanor nisi jedina kojoj je pucao na coskovimasta god da sam radila nisam mogla lepo da oblozim tortu a za figurice je fantastican i povoljniji je od barvala jer su i oni digli cene a postarina za ovaj turski fondan je smesna pink im je dosta svetlija od barvalovog poput candy pink boje ali je meni divna