PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
A Cecoooo što je lepaaaa tortica! A kažu nema bonica ...stipse!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Cecoooo što je lepaaaa tortica! A kažu nema bonica ...stipse!
Kato POTPISUJEM, ne treba vise nikakav komentar!!! Ne samo djeci nego je ni ja vise ne smijem gledati, ma savrsenstvo...Torta je savršena .... a tek figurice ... ja ovo NE SMEM pokazati mojoj deci !![]()
Daca zena rece pametnu stvar, postepeno treba dodavati secer, jer ako je jako vruce u prostoriji (kao ljetos u mom stanu...) onda nikako ne smijem svu kolicinu odjednom jer ce trebati jos pa sigurno 1/3 secera da pokupi vlaznost, a kasnije kad se ohladi ne daj Boze, kao kamen. Zato ni previse sporo jer ce se lijepiti po zidovima posude, jer se hladi, ni brzo jer je jos ona tecnost vruca i secer se topi pa ga treba josHvala Vam puno! probacu ponovo pa javljam sta se desava!!
E vala bas, bas svasta!!! Banana da ublazi slatkocu, joj...Meni je prvo na pamet pala neka modifikacija reforme, al rekoh ajd da proverim...iskreno, dva puta sam je pitala jel sigurna za izbor voca, a ona kaze da dodam banane da ublayi slatkocu cokolade!!!!!!!!!!!! Kao da je banana kisela! Boze sacuvaj!