neella
Primećen član
- Poruka
- 740
ja ne znam to cudo da koristim
nepismena totalno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njena ulaga i jeste upravo ovo,nije za jelo,nije za filove.
Evo ja cu preneti moje skromno iskustvo vezano za slag.
Ja je redovno premazem slagom a sliku sam crtala na fondanu razvucenom kao da presvlacim tortu.
Ostavila da se osuse boje i lagano prebacila na tortu rukama. Jer se taj fondan pocnje stvrdnjavati.
Imas u mom albumu ljubicastu tortu sa macom. To je tako radjeno.
Ako sam razumela pitanje mislim da sam ti nekako pomogla... ;-)
Ako nisam ti se javi pa ce ti odgovoriti neko ko se vise razume![]()
E hvala na ideji. Mada ne razumem bas najbolje kako to da se taj fondan ne pocne topiti na slagu i kako si prenela sliku na fondan, cime si ucrtala? ja ne znam slobodnom rukom da crtam tako da je od velike vaznosti da istampane slike prenosim na papir za pecenje i tako na tortu ili moze mozda i nekako drugacije? Jos uvek me interesuje na koji nacin je kod torti uradjenih slagom prenesena slika i obojena slagom.
Hvala mnogo na odgovoru![]()
E da vas pitam nesto.
Pravila sam cokoladnu tortu. tacnije kora ide od 5 belanaca, 5 kas. secera, 50 gr otopljene cokolade, po kas. ulja i mleka i 2 kas brasna.
e sada sledi drama... Kada sam sekla parcad vidim da su mi dve kore od gore i dole lepo pecene a sredina deluje kao gnjecava i tamnija.
Kada se jede nista se ne oseca ali se meni presek niije dopao.
A preostale tri su lepe braon i onako vazdusaste i cini mi se vise narasle.
Da li sam pogresila sto sam ih kada sam ih vadila stavljala onako vruce jednu preko druge jer ih pecem samo na papiru?
Ili je nesto drugo po sredi?
Sta vi mislite?
Sve su radjene na isti nacin, prvo sam mutila belanac, polagano dodavala secer i na kraju polagano varjacom umutila cokoladu sa mlekom i uljem i na kraju brasno.
Ili nisu dovoljno pecene?
Ova je bila za nas ali me sada to nervira jer ne znam sta se desilo...
Hvala unapred...