TORTE: recepti, saveti, ideje...

attachment.php

attachment.php

Drage moje treba mi pomoc.Zena hoce da joj napravim tortu sa sirom ili mascarpone cremom...e sad dali neka ima dobar proveren recept i trebala bih je ukrasiti fondanom ...hvata me panika,gledala sam na nemackim sjtovima ima recepata ali nigde nije uradjena sa fondanom vec sve slag.hvala unapred :)

Vjerujem i da je ukusna. To mi je predlozila jedna drugarica, koja se udavala danas a i neka torta iznenadjenja joj je trebala za svekrvu i svekra. Pa posto ona isto dosta torte pravi za svoju porodicu, onda kaze da joj pravim Moskva snjit po Stefanelli receptu, ali da ako mi nije tesko ispecem orahe za kore, kaze da joj je tako ljepsi ukus. Maldoj sve se zelje ispunjavaju...
Onda se milila koje voce, nesto drugacije da smisli i onda se dogovorimo da mora da je super kombinacija breskeve i maline, sada ih ima u svjezem obliku i eto, sigurno je super

Citam ovo u vezi slaga... Ja koristim Barvallo slag i najbolji mi je i sto se tice cene i ukusa. Nijedan drufi ne koristim od kada sam taj otkrila. Inace Ivana videla sam tvoje torte i super su ti. Ja sam nova na forumu pa razgledam i odusevljena sam.

Jelena, dobrodošla na forum. Hvala na pohvalama za torte. Što se šlaga tiče, taj Barvallo nisam koristila, čak se ne sećam ni da sam videla da negde kod nas ima da se kupi.

Slične teme

Back