TORTE: recepti, saveti, ideje...

attachment.php

attachment.php

Cao,trebalo bi mi recept za plazma tortu,mislim na nesto od cega se mogu praviti oblici...do sad sam radila po minjinom recpetu,super je za pravljenje oblika,ali ne znam,nije bas skroz po mom ukusu...vjerovatno je vec neko pisao nesto ovdje na tu temu,ali nikako da to nadjem.

Pisano je na temi o ovoj torti, ukucaj u pretrazivac plazma torta i sigurno ce nesto pokazati.
U svakom slucaju, ja isto koristim Minjin recept za nju, samo manje stavljam secera, a kako je i Kata rekla, dodataka mozes staviti raznoraznih, uvijek kazem musteriji da je ona neutralnog ukusa, ali da je vec u njoj rendana cokolada, pa onda oni sami biraju koji ukus zele da im preovlada u torti: svjeze voce, maline, banane, ili jaffa keks, coko bananice, suseno ili kandirano voce

Poslednja izmena:
devojke jel barvalo ima bas pink gel boju, ili rozu pa dodate do zeljene nijanse

Ja koristim njihovu pink ali u prahu, po savjetu Dace_011 i Mastaonice. Neki dan sam vidjela u Rodicu opet SPM u prahu pink, nadam se da je dobra kao sto je bila i ona prije nego sto su je prestali proizvoditi, ona mi je bila najbolja jer sam mogla dobiti super drecavu nijansu!!!

Poslednja izmena:
Nije valjda da je opet ima?! :eek: yupiiiii :brus: Ne mogu nijednu s njom da poredim...ona bas oboji u pravu pink drecavu! S tim..sto kaze Daca, da s enadamo da ce biti kao sto je bila...:confused:
Prvo sam iz svake kutije uzela sve sto je bilo, tako sam bila srecna sto je vidim. Onda se malo bolje zagledam, vidim da je nekako prljavija pink na kesici, nego ona što je bila ili sam ja to već zaboravila. Onda uzmem 2 kom za probaju isčekujući prvu priliku da isprobam, ma nema bolje od te. Uzela sam pink gel Wilton, ali ta je tako nekako tamna, zagasita, ne znam, nije drečava

hvala Unchi,izvini Daco.Tvoj post je odmah ispod pa sam ja permutovala.Ja u pretrazivac ukucala torta sa kakaom i nista mi nije izaslo.inace me pretrazivac zeza,ne mogu da pronadjem ni recept za onu tortu sa kornetima,na forumu je pod nazivom "Indijansko selo" negde,ali neznam gde

Slične teme

Back