cilence
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daco hvala ti, srce si, ja sam mislila da pravim 28. posto sam do sad pravila uvek cetvrtaste.....a tvojom matematikom kako si me naucila tako nekako ispadne, al reko ipak da pitam...
Cao,trebalo bi mi recept za plazma tortu,mislim na nesto od cega se mogu praviti oblici...do sad sam radila po minjinom recpetu,super je za pravljenje oblika,ali ne znam,nije bas skroz po mom ukusu...vjerovatno je vec neko pisao nesto ovdje na tu temu,ali nikako da to nadjem.
o Kato,pa ti si majstor za torte,divne su ti tortice,ako ti kazes da je u redu ova plazma torta,ko sam onda ja da sumnjam![]()
devojke jel barvalo ima bas pink gel boju, ili rozu pa dodate do zeljene nijanse
devojke jel barvalo ima bas pink gel boju, ili rozu pa dodate do zeljene nijanse
Prvo sam iz svake kutije uzela sve sto je bilo, tako sam bila srecna sto je vidim. Onda se malo bolje zagledam, vidim da je nekako prljavija pink na kesici, nego ona što je bila ili sam ja to već zaboravila. Onda uzmem 2 kom za probaju isčekujući prvu priliku da isprobam, ma nema bolje od te. Uzela sam pink gel Wilton, ali ta je tako nekako tamna, zagasita, ne znam, nije drečavaNije valjda da je opet ima?!yupiiiii
Ne mogu nijednu s njom da poredim...ona bas oboji u pravu pink drecavu! S tim..sto kaze Daca, da s enadamo da ce biti kao sto je bila...
![]()
nisam ja nego Marge Simpson, ne znam kako ju je nazvala, jer u pretrazivac treba ukucati tacan njen nazivja ne mogu da pronadjem recept za onu tortu sa 100gr kakaa,mislim da je daca-su postavila.
Ponije si uradila za 10-ku! svaka cast!!! odusevljena.