TORTE: recepti, saveti, ideje...

attachment.php

E sto se tice vlazenja fondana vidite sta se meni desilo.
Pravila sam neke masne i dok su u frizideru ok ali cim izvadim vlaze i padaju.
Moj se muz tu vrteo i nasao neki ventilator i ukljucio ga davidi da li radi.
Klima radi ali je kod mene u kuhinji i dalje toplo.
I tako ti on ukljucio taj ventilator da vidi da li valja a ja radila.
Zaboravio on na njega a ja ga nisam ni primetila.
Duvao direktno na tortu.
Kad posle par minuta ja skontam da je nisam vratila u frizider po 1000 i ko zna koji put.
A ona tvrda kao kamen!!!!

Tako da nadjite neki ventilator i to vam je privremeno resenje!
Ali da mora u frizider mora!

Drugarice pomagajte imam za vikend narucenu trospratnu tortu a ja nesto nisam pravila te trospratne pa sad imam dilemu za koje da se odlucim posto su ukus prepustili meni , koje bi mi vi preporucile,razmisljam se izmedju zoje i nugat neka vocna a za trecu nemam resenje mozda neka vocna ,ali neznam koju da stavim kao prvu da drze ostale dve .Dajte neki predlog unapred hvala

Ja sam za prosli petak pravila an 3 sprata i najdonja je bila bijela nugat, to nikome ne bih preporucila, jedva je samo sebe drzala, a kamo li one dvije moskve na sebi. Tacnije, ja sam 100% slabije skuvala fil, ta zumanjca na pari, i nekako nije bila dovoljno cvrsta, a mozda je cak i bio fazon u umucenosti sl. pavlake, kao da sam je premutila pa je bila onako tecnija. U svakom slucaju na petak 13 vise ne pravim torte :dash:
Moskve su se odlicno pokazale za spratne varijante, sli naravno bez stapica i sakrivenih tacni nista ne pocinjem.
Zoja je odlican izbor za najdonju tortu, milka i sl. cvrste coko torte

Slične teme

Back