Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
E sto se tice vlazenja fondana vidite sta se meni desilo.
Pravila sam neke masne i dok su u frizideru ok ali cim izvadim vlaze i padaju.
Moj se muz tu vrteo i nasao neki ventilator i ukljucio ga davidi da li radi.
Klima radi ali je kod mene u kuhinji i dalje toplo.
I tako ti on ukljucio taj ventilator da vidi da li valja a ja radila.
Zaboravio on na njega a ja ga nisam ni primetila.
Duvao direktno na tortu.
Kad posle par minuta ja skontam da je nisam vratila u frizider po 1000 i ko zna koji put.
A ona tvrda kao kamen!!!!
Tako da nadjite neki ventilator i to vam je privremeno resenje!
Ali da mora u frizider mora!
Drugarice pomagajte imam za vikend narucenu trospratnu tortu a ja nesto nisam pravila te trospratne pa sad imam dilemu za koje da se odlucim posto su ukus prepustili meni , koje bi mi vi preporucile,razmisljam se izmedju zoje i nugat neka vocna a za trecu nemam resenje mozda neka vocna ,ali neznam koju da stavim kao prvu da drze ostale dve .Dajte neki predlog unapred hvala
zoju stavi donju,ona je bas cvrsta i jaka i idealna za donju tortu, to je moj savet, gore mozes recimo moskvu, ona je vocna a na nju jos neku po zelji....
Ja sam za prosli petak pravila an 3 sprata i najdonja je bila bijela nugat, to nikome ne bih preporucila, jedva je samo sebe drzala, a kamo li one dvije moskve na sebi. Tacnije, ja sam 100% slabije skuvala fil, ta zumanjca na pari, i nekako nije bila dovoljno cvrsta, a mozda je cak i bio fazon u umucenosti sl. pavlake, kao da sam je premutila pa je bila onako tecnija. U svakom slucaju na petak 13 vise ne pravim torte
Moskve su se odlicno pokazale za spratne varijante, sli naravno bez stapica i sakrivenih tacni nista ne pocinjem.
Zoja je odlican izbor za najdonju tortu, milka i sl. cvrste coko torte
ako ti je bitno da ti torta bude lepo ravna da ne bude dundava, da nema pregibe onda def. dole nesto poput zoje, reforme, snikers, coko nugat, crne nugat, milke...srednja mozda mocart mozes sa malinama npr, ili bela nugat, ili esterhazy, ana....a gore moskva.
Hvala vam resila sam dole.zoja pa bela nugat pa moskva.unchi kao da si mi citala misli sinoc razmisljam koje da staim i resim da dole bude zoja u sredini bela coko nugat ona sa lesnjacima a gore moskva i sad citam poruku kad ti isti taj raspored :-))