gogaz
Primećen član
- Poruka
- 943
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozete li mi, molim vas, reci recept za neku cokoladnu tortu ali da bude sa malinama?
ili jeste pravili lub lab tortu ali da umesto visanja stavim maline.
Pravila sam je sa visnjama i kupinama.
Pozdrav i hvala...
(Polako se vracam u stvarnost...)
Višnja i neela, evo ovdje je. Drago mi je da vam se sviđa, a mušterije me stalno traže iznova tu tortu, kažu da im je prefina.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/298040-TORTE-recepti-saveti-ideje...?p=18104719&highlight=lino+torta#post18104719
Kato super su tortice! Samo da ti kazem da mi je prva dobos torta uspesno prosla! Nisam slikala kao dokaz,ali veruj na rec![]()
Ubacila sam boju u fondan, juče, i danas krenula da pravim neke figurice. Čini mi se da nije baš elastično kako bi trebalo, nije kao plastelin, kada pritisnem, na primer, kuglicu, na obodima se pojave pukotine. Mogu one da se izglade, ali ne znam da li je to tako normalno ili sam ja nešto pogrešila.
Imam osećaj, da kad budem prekrivala tortu neće moći da se razvije tanko, bez pucanja na oklagiji. Da ga razvijem na streč foliju , celofan pa da ga tako premestim na tortu ?
A da li je izvodljivo napraviti figurice od belog fondana pa onda četkicom obojiti ? Možda bi se tako dobile intenzivnije boje ?